Home»Noutati»Mitsubishi Eclipse Cross va fi expus în România înainte de debutul oficial

Mitsubishi Eclipse Cross va fi expus în România înainte de debutul oficial

0
Shares
Pinterest Google+

Mitsubishi Eclipse Cross, noul SUV al mărcii nipone, va fi expus în România înainte de debutul oficial în producție.

Importatorul mărcii japoneze în țara noastră a reușit să organizeze sosirea unui model de preproducție pe meleagurile noastre. Acesta din urmă nu poate fi cumpărat și nu va fi condus de nimeni, ci doar va fi admirat în mai multe reprezentanțe ale acestei mărci. Evident, nu va fi concomitent în mai multe showroom-uri, ci va fi mutat dintr-un loc în altul conform programului.

Prima zi de prezentare a noului Eclipse Cross în România a fost 22 septembrie 2017, iar ultima zi va fi 6 octombrie 2017. În primul său weekend în țara noastră, Eclipse Cross va fi expus de Țiriac Auto București la Băneasa Shopping City. Astfel, poți să vezi noul SUV de la Mitsubishi în drumul tău spre mall.

Pe 26 și 27 septembrie, Elipse Cross va merge în Vivo! Constanța, unde va fi expus de partenerii mărcii din acea localitate. Mai departe, modelul va ajunge pe rând în Iași, Brașov, Sibiu și Cluj. Aproape de fiecare dată, noul Elipse Cross va fi expus în locuri unde vizitatorilor le va fi ușor să ajungă, deci îl puteți vedea fără griji cu trei luni înainte de sosirea exemplarelor obișnuite în reprezentanțe.

Previous post

Volvo XC40 debutează în segmentul compact cu un look distinctiv

Next post

BMW X2 a vizitat Milano purtând camuflaj urban

No Comment

Leave a reply