Home»Noutati»Diverse»Ministrul Mediului neagă zvonurile privind o nouă taxă auto

Ministrul Mediului neagă zvonurile privind o nouă taxă auto

0
Shares
Pinterest Google+

Taxa auto 2018 nu va fi aplicată conform criteriilor anunțate de postul public de televiziune. Aceasta este concluzia pe care putem să o tragem din declarațiile recente ale Ministrului Mediului.

Grațiela Gavrilescu, actualul responsabil de portofoliul Ministerului Mediului, a declarat că nu este pregătită o taxă auto în perioada următoare. Ministrul susține că informațiile prezentate în spațiul public erau eronate, inclusiv valorile între care s-ar situa taxa auto.

Potrivit declarațiilor făcute de acest ministru, oamenii responsabili de următoarea taxă auto „nici măcar nu s-au gândit” la noile valori ale taxei auto. Nu ar fi prima dată când s-ar aplica o taxă auto negândită, dacă ne întrebați pe noi, dar se dorește formularea unei soluții care să îi facă pe cei care poluează să plătească pentru asta.

Însă, acea taxă nu va sosi prea curând, dar când va veni, aceasta va „ține cont de toți factorii de poluare”. Același ministru a anunțat în toamna lui 2017 că se lucrează la o nouă formă a taxei auto, dar se pare că încă nu a fost gândită aceasta suficient de departe încât să poată fi prezentată sau discutată în spațiul public.

Previous post

Încă o clonă chinezească: K-One, un "GLA" cu propulsie 100% electrică

Next post

Lagonda pregătește un crossover pe care îl va lansa în 2021

No Comment

Leave a reply