Home»Aventura»Prin lume»MINI Countryman a primit o variantă exclusiv pentru Autostrada Pan-Americană

MINI Countryman a primit o variantă exclusiv pentru Autostrada Pan-Americană

0
Shares
Pinterest Google+

MINI Countryman Panamericana Plug-in Hybrid este o versiune exclusivă a modelului britanic care a fost gândită pentru a merge din America de Nord până în Tierra del Fuego. Adică „Autostrada Pan-Americană”.

Vorbim despre o călătorie de la nord la sud pe cel mai lung traseu legat de la nord la sud pe planetă. În plus față de varianta standard a primului SUV hibrid plug-in din gamă MINI, varianta Panamericana are un set de blocuri optice montat pe grilă, anvelope run flat și un suport de bagaje pe plafon pe care stă încă o roată de rezervă.

În funcție de limbă și regiune, traseul pe care l-au ochit englezii de la MINI leagă statul american Alaska de Tierra de Fuego, localitatea din cel mai sudic punct al Argentinei. Traseul implică și o trecere cu o ambarcațiune între Panama și Columbia, pentru că englezii au dorit să mențină spiritul sustenabil al călătoriei și să nu treacă printr-o pădure protejată care ar fi putut să fie pe traseul care ajunge la aproximativ 25.750 kilometri în configurația aleasă.

Sistemul hibrid al modelului dezvoltă un total de 224 CP, iar tracțiunea integrală este prezentă la momentul activării motorului electric montat pe puntea spate. Consumul de carburant este situat între 2.1 și 2.3 litri la sută conform normelor NEDC, iar consumul combinat de putere este situat între 13.2 kWh și 14 kWh. MINI a prezentat toate etapele aventurii pe pagina sa de Instagram.

Previous post

VIDEO: Armată americană testează un UTV 100% electric

Next post

Prima apariție publică a unei ambarcațiuni "invizibile"

No Comment

Leave a reply