Home»Noutati»Mercedes-Benz G-Class: primele imagini ale interiorului noii generații

Mercedes-Benz G-Class: primele imagini ale interiorului noii generații

0
Shares
Pinterest Google+

Mercedes-Benz W463, adică G-Class, se pregătește să iasă din producție și să-i facă loc unui nou model. Acesta va avea numele de cod W464 și va intra în producție în 2018.

Până acum, nu aveam idee cum arată interiorul următorului G-Class, dar ne așteptam la o schimbare semnificativă. Știm că actuala generație a fost dusă cât se putea de departe în limita echipamentelor pe care putea să le primească, însă noul model va fi mult mai modern la bord datorită noii platforme și a tehnologiilor care vor fi implementate în aceasta.

Cei de la Auto Week au reușit să obțină câteva imagini de la bordul următorului G-Class, care au fost capturate în cadrul unei prezentări private. Se pare că G-Class va semăna cu X-Class la interior, dar va fi și mai bine echipat și cu materiale și finisaje diferite. Linia fantelor de aerisire și anumite forme vor fi comune între cele două modele.

Ne așteptăm să vedem noul G-Class până la finalul acestui an, sau cel târziu în prima parte a anului viitor, la scurtă vreme de la debutul producției. În orice caz, știm că aproape toate piesele sale sunt complet noi, inclusiv la exterior, iar doar un ornament se potrivește între cele două generații de G-Class, ceea ce înseamnă un design proaspăt pentru Gelandewagen.

Previous post

Tesla a prezentat un camion electric: 0-96 km/h în cinci secunde

Next post

Toyota Adventure Concept - un viitor off-roader japonez

No Comment

Leave a reply