Home»Noutati»Mercedes-Benz Clasa X va primi o versiune 6×6 de la Carlex

Mercedes-Benz Clasa X va primi o versiune 6×6 de la Carlex

0
Shares
Pinterest Google+

Tunerii de la Carlex au prezentat noul lor proiect: o conversie 6×6 pentru Mercedes-Benz Clasa X.

Modelul va avea o benă extinsă și un design ieșit din comun. Dacă partea frontală va păstra registrul dictat de Mercedes-Benz până la un punct, posteriorul trece direct în lumea SF. Profilul se bucură de un nou nivel de agresivitate prin prisma jantelor negre echipate cu anvelope de off-road de dimensiuni generoase.

Ornamentele pentru bosajele roților, pragurile laterale și noul design al benei arată spectaculos. Singurul element care nu ne atrage deloc este priza de aer de pe capotă, dar dacă ridicăm privirea vom observa o bandă de lumini LED care ne luminează serile și nopțile atunci când ai mai mare nevoie de ele.

Întreg proiectul din galeria foto se numește X-Class Exy 6×6 Concept și este, în mod evident, mai mult decât un Clasa X cu încă o punte motoare și cu o benă extinsă. Carlex Design a pus litera X pe capacul benei cu stil, iar bara spate integrează noile evacuări.

În prezent, proiectul este în lucru la atelierul polonezilor de la Carlex Design, cunoscuți pentru interioarele excentrice până să deschidă divizia pentru pick-up-uri. Motorizarea de la care se pornește pentru acest model este un V6 diesel de 3.0 litri care asigură 258 CP și 550 Nm din fabrică, cuplată unei transmisii automate cu șapte trepte.

Carlex Design nu a specificat ce punți spate va folosi și dacă va monta și o nouă cutie de transfer, ca să nu vorbim despre o motorizare mai puternică. În orice caz, acest proiect va deveni realitate, iar cei de la Carlex abia așteptă să demonstreze ce abilități tehnice ascundeau în toți anii în care modificau doar interioare!

Previous post

Hummer s-ar putea întoarce: fabricantul lui Humvee e de vânzare

Next post

Salonul Auto București și Accesorii are peste 350 de modele

No Comment

Leave a reply