Home»Video»Mercedes-Benz Clasa X: prima reclamă debordează de acțiune

Mercedes-Benz Clasa X: prima reclamă debordează de acțiune

0
Shares
Pinterest Google+

Mercedes-Benz Clasa X a intrat în turul de forță al publicității, iar prima reclamă pentru acest model încearcă să ne arate polivalența sa în mâinile oricui.

Marca germană a încercat să strecoare într-un minut și câteva secunde toate punctele forte ale noului său model, bazat pe platforma lui Nissan NP 300 Navara. Ne așteptăm și la alte reclame din partea acestui producător pentru noul său off-roader cu veleități utilitare.

Însă, nu putem să nu observăm o greșeală în acest clip, făcută probabil în graba filmărilor. Ocupanții locurilor din spate nu poartă centura de siguranță, ceea ce prezintă un risc semnificativ în caz de accident. Din păcate, cei care au aprobat acest spot au trecut cu vederea greșeala în numele artei.

Cu toate acestea, oamenii sunt inspirați de filme, videoclipuri și reclame, iar purtarea centurii de siguranță este un element vital pentru siguranța ocupanților în fiecare clipă petrecută într-un vehicul. Tocmai de aceea, subliniem importanța acestui mic gest care îți poate salva viața în caz de impact.

Vestea bună este că spotul celor de la Mercedes-Benz oferă suficientă acțiune încât să îi iertăm pentru această eroare, deloc rară în lumea advertising-ului.

 

Previous post

Retro Parada Toamnei 2017 are loc în acest weekend

Next post

Land Rover pune ochii pe clonele chinezești și limitează conceptele

No Comment

Leave a reply