Home»Noutati»Mercedes-Benz Clasa G primește o variantă de adio – Limited Edition

Mercedes-Benz Clasa G primește o variantă de adio – Limited Edition

0
Shares
Pinterest Google+

Mercedes-Benz Clasa G se pregătește de schimbul de generație, iar modelul cu numele de cod W463 va fi retras din fabricație până la jumătatea anului viitor.

Marca germană este conștientă de popularitatea lui G-Class, iar Gelandewagen va primi o ediție de adio care va marca finalul actualei generații. Îi spune G-Class Limited Edition și este disponibilă atât pentru G500, cât și G350d și G350d Professional. Fiecare versiune de model va fi oferită în doar 463 exemplare, deci vor fi 1.389 de unități G-Class Limited Edition construite pentru generația W463 a lui Gelandewagen.

Orice versiune ai alege, aceasta va avea pachetele crom și sport inclsue, împreună cu pachetul de protecție a încărcăturii. În plus, modelele au sistem de încălzire auxiliară, tuner TV, parbriz încălzit și un sistem audio Harman Kardon cu surround sound.
Cotiera centrală va purta sigla Schockl, o referință la muntele cu același nume din Alpi, apropiat de fabrica Magna Steyr unde este asamblat legendarul off-roader al celor de la Daimler.

Cel mai accesibil model pleacă de la 103.940 de euro în Germania, valabil pentru G350d Professional, pe când G500 Limited Edition pleacă de la 140.164 euro în aceeași țară. Acele modele vor fi disponibile comercial începând cu ianuarie 2018.

Previous post

România a obținut locul 13 la Campionatul Mondial al Tăietorilor de Lemne

Next post

Dacia Duster păstrează prețul de pornire al variantei de bază în Franța

No Comment

Leave a reply