Home»Noutati»Diverse»Mercedes-Benz Clasa G a fost imortalizat în rășină

Mercedes-Benz Clasa G a fost imortalizat în rășină

0
Shares
Pinterest Google+

Mercedes-Benz G-Class se pregătește să primească o nouă generație în acest an, iar prezentarea oficială este stabilită pentru data de 15 ianuarie 2017.

Noul Gelandewagen este un model important pentru marca germană și Mercedes-Benz realizează acest lucru, de unde și eforturile deosebite pe care le face pentru a-l promova. Printre ele se numără o expoziție specială care implică un G-Class din 1979. Nemții l-au pus într-un cub de culoarea cihlimbarului și l-au amplasat în fața intrării la Salonul Auto de la Detroit.

Cubul din imagine a fost realizat din rășină sintetică, pentru care au avut nevoie de 44.4 tone din acest material. Modelul din imagini nu va fi utilizat doar la Detroit, ci va fi expus și în alte locuri, făcând parte din procesul de promovare al noului film din seria Juraassic Park. Acesta din urmă va ajunge în cinematografe în luna iunie a anului curent, moment în care noul G-Class va fi deja lansat pe mai multe piețe.

Avem deja un articol în care vorbim despre schimbările pe care le-a primit G-Class odată cu noua generație. Îl poți găsi aici.

Previous post

S-a lăsat ghidat de GPS și de doi români și a ajuns să facă off-road cu Tesla Model S

Next post

Opel Crossland X câștigă premiul "Best in Class" al EuroNCAP

No Comment

Leave a reply