Home»Noutati»Mercedes-AMG G65 Final Edition – varianta de adio a SUV-ului german

Mercedes-AMG G65 Final Edition – varianta de adio a SUV-ului german

0
Shares
Pinterest Google+

Mercedes-AMG G65 Final Edition va încheia producția celei mai puternice versiuni a lui G-Class.

Constructorul german a decis să fabrice doar 65 de exemplare ale acestei variante, iar fiecare va porni de la 310.233 de euro cu TVA inclus în Germania. Este și cel mai scump G-Class cu excepția variantelor 6×6 și a modelului Laundalet.

Off-roaderul este echipat cu jante de 21 de inch care ascund etrieri vopsiți argintiu. Profilul său prezintă un set de ornamente laterale AMG Sport, care sunt tot negre, la fel cum este și caroseria sa. Mai multe ornamente „Final Edition” sunt prezente la interior și la exterior.

Interiorul este îmbrăcat complet în piele, iar toate elementele fac parte din pachetul designo Exclusive. Asta înseamnă ca scaunele sunt îmbrăcate în piele Nappa și ornamentele de la bord sunt din fibră de carbon, care se găsește inclusiv pe volan.

Motorizarea este un AMG V12 numit M279, care dezvoltă 630 CP și 1.000 Nm. Cuplul maxim este atins între 2.300 și 4.300 rpm, iar sprint-ul de la 0 la 100 km/h este realizat în 5.3 secunde. Viteza maximă este limitată electronic la 230 km/h, suficient de mult pentru un asemenea vehicul.

Previous post

Dacia Duster 2 pick-up: cum ar putea să arate dacă ar intra în producție

Next post

Land Rover Defender ar putea primi un sistem de propulsie hibrid plug-in

No Comment

Leave a reply