Home»Noutati»Mercedes-AMG G63 și G65 primesc o ediție specială de adio

Mercedes-AMG G63 și G65 primesc o ediție specială de adio

0
Shares
Pinterest Google+

Mercedes-Benz G-Class va ieși din producție în viitorul apropiat pentru a-i face loc următoarei generații.

Pentru a marca ocazia, divizia de performanță Mercedes-AMG a dezvoltat o ediție de adio pentru modelele G63 și G65: Exclusive Edition. Cele două modele vor fi oferite în compania unei nuanțe de caroserie exclusiviste, numită AMG Monza grey magno, iar modificările nu se opresc aici.

Clienții vor beneficia de un set de dungi AMG, ornamente din oțel inoxidabil pentru praguri, noi ornamente de plastic cu inserții de aluminiu și jante din aliaj cu diametrul de 21 de inch. Acestea din urmă sunt cu finisaj negru mat, pentru G63 sau lustruite pentru G65. Suportul pentru anvelopa din spate este și el vopsit.

Interiorul variantelor de performanță ale lui Gelandewagen este îmbrăcat cu piele în două nuanțe din gama designo Exclusive și integrează scaune sport AMG. Bordul este și el în această configurație, iar cusăturile vor urma modelul diamant pentru un aspect cât mai atrăgător. Scaunele față sunt ventilate și încălzite, iar ornamentele de la bord sunt din fibră de carbon sau din plastic finisat piano black.

Prețurile pe piața din Germania pornesc de la 163.000 de euro pentru G63 Exclusive Edition, pe când G65-ul în același format pleacă del a 287.000 de euro. Versiunea mai accesibilă are un V8 twin-turbo de 5.5 litri care dezvoltă 571 CP și 760 Nm, în timp ce fratele său mai mare oferă 630 CP și 1000 Nm.

Previous post

Mani Gyenes obține medalia de aur la "Olimpiada" Motociclismului

Next post

Audi Sport va lansa SUV-uri pentru a finanța viitoarele supercar-uri

No Comment

Leave a reply