Home»Noutati»Maybach vrea să dezvolte SUV-uri de lux cu o suspensie dedicată

Maybach vrea să dezvolte SUV-uri de lux cu o suspensie dedicată

0
Shares
Pinterest Google+

Mercedes-Maybach vrea să construiască SUV-uri de lux, iar acestea vor fi echipate cu o suspensie dedicată, gândită să ofere un nivel cât mai ridicat al confortului.

Potrivit lui Jürgen Weissinger, viitoarele SUV-uri de la Maybach vor avea o variantă îmbunătățită a actualei Magic Body Control, suspensia pneumatică adaptivă electronic oferită în prezent pe anumite modele Mercedes-Benz și Mercedes-Maybach.

Suspensia respectivă are deja o cameră care analizează terenul și poate să regleze suspensia înainte de a trece peste denivelări pentru a crește nivelul de confort resimțit de pasageri. Viitorul SUV de lux de la Maybach, anticipat de conceptul Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury va avea o evoluție a acestei camere, care ar putea fi adaptată la cerințele unui SUV de lux.

În plus, va fi dezvoltat un mod de rulare optimizat pentru confort, care are rolul de a reduce presiunea pusă pe șofer pentru a conduce cât mai lin. Planul lor este să reducă numărul de schimbări de treaptă și să se folosească la maximum de cuplul motorului pentru a oferi mai mult confort. Împreună cu suspensia adaptivă, rezultatul ar trebui să fie interesant atât pentru șofer, cât și pentru pasagerii care vor fi răsfățați de noua funcție.

Viitorul SUV de lux de la Maybach va fi bazat pe GLS. Acest model va beneficia de ambele funcții descrise mai sus. Ar putea debuta pe piață în 2020.

Previous post

Nissan Armada Mountain Patrol: Concept pentru aventură

Next post

Chevrolet Silverado primește un motor cu patru cilindri și sistem de dezactivare a cilindrilor

No Comment

Leave a reply