Home»Noutati»Manhart MHX6 Dirt²: 900 CP pentru un X6 M pregătit de off-road

Manhart MHX6 Dirt²: 900 CP pentru un X6 M pregătit de off-road

0
Shares
Pinterest Google+

BMW X6 M este deja un SUV performant, dar nemții de la Manhart au dezvoltat un pachet special pentru acesta, denumit MHX6 Dirt².

Vorbim despre doar cinci unități BMW X6 M care vor primi această conversie, care le va aduce 900 CP și 1.200 Nm. Prețul unui exemplar este de 395.000 de euro și trebuie să aștepți între șase și opt luni ca să-l primești. În schimbul sumei cerute, cei de la Manhart schimbă aproape totul la motor în afară de bloc și alte câteva piese, înlocuiesc transmisia cu o unitate mai rezistentă și implementează un sistem de frânare de performanță. Jantele acestui X6 M au diagonala de 21 de inch și sunt echipate cu pneuri A/T de la BF Goodrich.

Caroseria lui X6 a primit o gardă la sol mărită, protecții adecvate pentru off-road, o suspensie KW și un cadru special la exterior. Acesta din urmă joacă rolul de cuscă de protecție în caz de răsturnare în off-road. Lângă acel cadru regăsim două snorkel-uri și o bandă cu LED-uri.
Bara față a primit și un bullbar, un troliu și un cadru metalic de protecție.

Posteriorul iese în evidență cu roata de rezervă montată pe hayon. Prin comparație cu aceste modificări, restul de schimbări primite de X6 M de la Manhart parcă nu mai ies în evidență, dar ele există. Discutăm despre un set de ornamente pentru barele de protecție, ornamente pentru bosajele aripilor, o capotă din fibră de carbon și alte mici detalii.

Previous post

Toyota ar putea lansa o variantă de serie a lui Adventure Concept în 2020

Next post

BMW X2 pornește de la 39.270 de euro cu TVA inclus în România

No Comment

Leave a reply