Home»Off-road»Evenimente offroad»Luana Offroad Fest, o prietenească ajunsă la a zecea ediţie

Luana Offroad Fest, o prietenească ajunsă la a zecea ediţie

0
Shares
Pinterest Google+

În urmă cu aproximativ patru ani, la Bozioru (BZ), se strângea o mână de prieteni ce îşi propuneau să descopere minunăţia unor ţinuturi pline de istorie şi de mister, ce în trecut alcătuiau vestita Ţară a Luanei.

Poveştile localnicilor despre evenimente şi fenomene fabuloase, o istorie a locului bine ascunsă în negura timpului şi minunăţia unor pesiaje şi trasee pe care nu le poţi uita odată ce le-ai parcurs, au fost motive ce au adus în scurt timp aici mulţi pasionaţi de aventură 4×4. Aşa a apărut Luana Offroad Fest, o întâlnire prietenească ce s-a ţinut de atunci cu regularitate de cel puţin două ori pe an.

Exclusivismul şi originalitatea sunt elementele care ar putea defini cel mai bine trăsăturile acestei întâlniri ce a făcut ca până acum, la a zecea ediţie, numărul şi numele participanţilor să rămână aproape neschimbat. Fără cluburi, fără clase, fără roadbook, făra timpi. Doar prieteni şi distracţie la cote maxime. Aşa s-a petrecut şi ultimul eveniment, ce s-a consumat recent, în intervalul 21-23 Octombrie 2011 şi care a strâns un număr record de maşini şi de participanţi.

Trasee variate şi uneori improvizate, un peisaj de toamnă ale cărei culori sunt greu de descris de către obiectivul aparatului de fotografiat şi o atmosferă cu care puţine evenimente de off-road se pot mândri că o pot atinge. Cam aşa se poate rezuma Luana Offroad Fest 2011, evenimentul ale carui viitoare ediţii ne vor încânta cu siguranţă şi în anii ce vor urma.

Previous post

Grand Cherokee, indianul cu sânge european.

Next post

Noul Peugeot 4008, disponibil de anul viitor

No Comment

Leave a reply