Home»Noutati»Logan Stepway – mașina pe care nu o poți cumpăra din showroom

Logan Stepway – mașina pe care nu o poți cumpăra din showroom

0
Shares
Pinterest Google+

Dacia Logan Stepway nu este un model oferit în prezent de Dacia, însă divizia Renault din Rusia a lansat un asemenea produs.

Gama Renault din Rusia va avea din toamnă variante Stepway, iar aceasta este compusă din Sandero, Dokker și Logan. În mod interesant, Logan MCV nu este oferit încă în această configurație și sub sigla Renault.

Logan Stepway are o gardă la sol mai generoasă, la fel ca Sandero Stepway, iar berlina are toate ornamentele așteptate de la un asemenea model. Grila frontală este în linie cu oferta Renault și barele de protecție se bucură de ornamente din plastic de culoare neagră. Există și un model de jante dedicat.

În materie de motorizare, este oferit doar un propulsor alimentat cu benzină, de 1.6 litri, disponibil în trei variante: 82 CP, 102 CP și 113 CP. În standard, are o cutie manuală, dar este oferită și o variantă de top cu transmisie CVT. Aceasta din urmă este numită Logan Stepway City și are o vopsea roșie specială.

Interiorul are o unitate multimedia care suportă Android Auto și Apple CarPlay, scaune încălzite și toate dotările obișnuite din gama Logan oferită în Rusia.

Pentru moment, nu avem nicio informație cu privire la șansa unei asemenea variantă în gama Dacia. Însă, nu putem exclude această posibilitate, dar nu cu aceaste motorizări.

Previous post

Dacia împlinește astăzi 50 de ani

Next post

Renault Arkana - prima imagine a noului crossover compact

No Comment

Leave a reply