Home»Noutati»Auto»Land Rover va produce Defender și în 2016

Land Rover va produce Defender și în 2016

0
Shares
Pinterest Google+

În urmă cu câteva zile, Land Rover anunța că listele de comenzi pentru Defender s-au umplut, iar mulți dintre clienți vor primi mașina abia în 2016. Astfel, succesul de care se bucură Defender-ul pe final de viață, i-a determinat pe britanici să mai prelungească agonia până la final de ianuarie 2016.

Ba mai mult, pentru a putea face față comenzilor venite, angajații uzinei din Solihul lucrează în două ture. Chiar și așa, producția nu avea altă șansă decât prelungirea termenelor, implicit trecerea în 2016.

Dacă în 2014, Land Rover a vândut 17.781 de exemplare Defender, iar până acum, producătorul britanic a înregistrat deja 11.511 unități, o creștere de 29 de procente. În plus, decizia de a scoate din producție actuala generație Defender atrage după sine și găsirea unei noi uzine de producție, capitol unde britanicii stau foarte prost.

Existau zvonuri cu privire la o mutare a producției în Graz, Austria, în cadrul facilității deținute de Magna Steyr, ba chiar dezvoltarea unei uzine de la zero în Polonia sau Slovenia.

Previous post

Clasament final Red Bull Romaniacs 2015. Jonny Walker câștigă după o luptă strânsă

Next post

Viitorul Mercedes-Benz GLS surprins de camerele fotografilor spion (Video)

No Comment

Leave a reply