Home»Noutati»Land Rover Discovery SVX: o surpriză V8 de 525 CP la Frankfurt

Land Rover Discovery SVX: o surpriză V8 de 525 CP la Frankfurt

0
Shares
Pinterest Google+

Land Rover Discovery SVX este supriza pregătită de marca britanică pentru Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul a fost dezvoltat de specialiștii de la departamentul Special Vehicle Operations, care se ocupă de obicei cu personalizarea automobilelor care reprezintă comenzi speciale.

De ceva vreme, echipa SVO a fost implicată în dezvoltarea de modele noi, rezultate din modificarea unor produse existente. Ei bine, Discovery SVX este un asemenea vehicul și vine cu un motor V8 de 5.0 litri și 525 CP sub capotă. Unitatea livrează un cuplu maxim de 625 Nm, deloc rău pentru aproape orice mașină.

Inginerii au pus deoparte schimbătorul rotativ cu care ne-au obișnuit cei de la Jaguar Land Rover și au folosit un selector clasic, pentru a simplica treaba șoferului la manevrele pe teren accidentat. Are și logică, pentru că omul de la volan ar putea fi nevoit să schimbe des între marșarier și mersul înainte, iar acest lucru ar putea deveni frustrant cu un buton rotativ.

Sistemul Terrain Response 2 de la Land Rover a fost și el modificat pentru Discovery SVX. În plus, a fost montat un set jante de 20 de inch, iiar fiecare dintre ele are pneuri de off-road. Designerii au pus și un articifiu estetic, sub forma literei X desenate cu portocaliu pe acele pneuri.

Previous post

Dacia Duster a debutat la Frankfurt cu un interior nou - galerie foto

Next post

Opel Grandland X și Insignia Country Tourer au debutat la Frankfurt

No Comment

Leave a reply