Home»Noutati»Diverse»Land Rover Discovery a tractat un autotren de 110 tone

Land Rover Discovery a tractat un autotren de 110 tone

0
Shares
Pinterest Google+

Land Rover Discovery este un model de la care constructorul său are așteptări mari în materie de vânzări, așa că echipa de marketing a primit mână liberă la promovarea acestuia în toate modurile imaginabile.

După ce s-a întrecut într-un tunel de gheață cu o sanie trasă de câini husky, Discovery a mers în Australia, unde s-a întâlnit cu unul dintre celebrele autotrenuri ale acestei țări. Britanicii nu l-au lăsat pe șofer să stea doar la poze, ci au legat o ștangă de dimensiuni generoase de cârligul de remorcare al lui Discovery și l-au pus la treabă.

Modelul britanic a tras un convoi format din șapte remorci, cu tot cu autocamionul din fața acestora. Masa totală a convoiului a fost de 100 de tone, dar englezii au mărit miza ca la poker, adăugând încă 10 tone pentru a mări provocarea.

În timp ce Porsche a tractat un Airbus A380 de 258 de tone pe 42 de metri, Land Rover Defender a tractat autotrenul de 100 de metri lungime pe o distanță de 16 kilometri. La fel ca în cazul Cayenne-ului, modelul Defender utilizat era în configurația standard și gata de drum.

Motorizarea utilizată în această probă a fost diesel-ul V6 de 3.0 litri și 258 CP, respectiv 600 Nm. Un alt Discovery a tractat la jumătatea anului terecut mai multe vagoane, dar acela avea un diesel de 2.0 litri și 180 CP.

Previous post

BMW X2 a vizitat Milano purtând camuflaj urban

Next post

Sărbătoare la Nissan: 150 de milioane de mașini produse

No Comment

Leave a reply