Home»Noutati»Land Rover Defender Works V8 – ediție limitată la doar 150 de unități

Land Rover Defender Works V8 – ediție limitată la doar 150 de unități

0
Shares
Pinterest Google+

Land Rover Defender a ieșit din producție în 2016 și așteaptă o nouă generație, programată să fie prezentată în cursul acestui an. Până atunci, englezii au lansat o ediție specială a vechiului model.

Rezultatul se numește Land Rover Defender Works V8 și celebrează aniversarea a șapte decenii de la primul model al companiei. Modelul este echipat cu un V8 de 5.0 litri și 400 CP, ceea ce îl face cel mai rapid și mai puternic Defender construit vreodată.
Englezii l-au echipat și cu o cutie automată ZF cu opt trepte, care vine și cu mod sport, așa cum era de așteptat de la o mașină cu atât de mulți cai putere. Accelerarea de la 0 la 97 km/h este realizată în 5.6 secunde, iar viteza maximă este de 171 km/h. Mai mult decât suficient pentru platforma Defender.

Sistemul de frânare a fost îmbunătățit, iar modificările au vizat și suspensiile, deci este posibil ca acest model în serie limitată să fie și cel mai manevrabil Defender făcut vreodată. Jantele din echiparea sa sunt de 18 inch și sunt echipate cu anvelope A/T.
Land Rover oferă seria limitată în compania a opt nuanțe de caroserie, dintre care două au finisaj satinat și prezintă ornamente negre. Toate exemplarele vor avea mânere din aluminiu finisate manual. Modificările la exterior sunt încheiate de unde set de blocuri cu LED-uri.

Interiorul se bucură de un set de scaune sport Recaro și este îmbrăcat în piele Windsor. Materialul respectiv acoperă și bordul, fețele de uși și plafonul. Sistemul multimedia al celor de la Land Rover a fot integrat și el în bord.
Un Land Rover Defender Works V8 pleacă de la 150.000 de lire sterline și clienții îl pot comanda atât în varianta 90, cât și în versiunea 110.

Previous post

Nissan Xmotion Concept ne arată ideile de viitor ale japonezilor

Next post

Datsun a lansat primul său crossover: Cross

No Comment

Leave a reply