Home»Noutati»Auto»Land Rover Defender Flying Huntsman sau 6×6 de Geneva

Land Rover Defender Flying Huntsman sau 6×6 de Geneva

0
Shares
Pinterest Google+

În cursul săptămânii trecut vă anunțam că tunerul britanic Kahn Design va sosi la Geneva cu un Land Rover Defender cu 6 roți. Ei bine, acesta a ajuns în cadrul salonului elvețian sub denumirea de Land Rover Defender Flying Huntsman.

Conform oficialilor Kahn Design, conceptul va merge în producția de serie și este descris drept “the ultimate off-roader”.

Sub capota mult majorată stă acum un V8 LS3 de 6,2 litri de proveniență GM care promite să ofere 430 CP prin intermediul unui transmisii automate cu șase rapoarte. Conform oficialilor Kahn Design, Land Rover Defender Flying Huntsman preia toate elementele mecanice de care are nevoie un off-roader de top (diferențiale, suspensii, frâne).

În ceea ce privește prețul, Kahn Design anunță aproximativ 207.000 de euro, cu mai bine de jumătate din cât cere Mercedes-Benz pe un G63 AMG 6×6.

Previous post

Mercedes-Benz G 500 4x4 a ajuns la Geneva

Next post

Range Rover Evoque facelift a ajuns pe scena Salonului Auto de la Geneva

1 Comment

  1. […] Land Rover Defender Flying Huntsman 6×6 are doar 400 de kilometri pe bord și un motor LS3 V8 de 6,2 litri care produce mai bine de 500 de cai putere. Detalii complete despre acest produs găsiți AICI. […]

Leave a reply