Home»Noutati»Auto»Land Rover Defender devine preferatul hoților din Marea Britanie

Land Rover Defender devine preferatul hoților din Marea Britanie

0
Shares
Pinterest Google+

Land Rover Defender a ieșit de pe linia de producție la începutul acestui an. Deși oficialii britanici ne-au tot amenințat cu o nouă generație, fanii modelului fac orice pentru a pune mâna pe un astfel de vehicul.


Iar hoții de mașini s-au prins de acest lucru, motiv pentru care acționează din greu. Conform unor statistici venite din Marea Britanie, furturile care implică un Land Rover Defender au crescut cu 75%. Extrem de mult și suntem convinși că ieșirea din producție a off-roaderului britanic a dus la acest lucru.

Un Defender este destul de ușor de furat, sistemele de siguranță nefiind top of the line. Specialiștii le recomandă posesorilor să marcheze anumite elemente de caroserie și să monteze senzori de urmărire. Astfel, mașinilor lor ar putea fi recuperate.

Conform aceluiași raport, o firmă de asigurări din Marea Britanie spune că în regiunea în care își desfășoară activitatea, furturile de Defender au trecut de 500 de exemplare de la ieșirea din producție și până azi. Multe dintre mașini părăsesc țara și nu mai pot fi găsite.

Sursa | Autocar

Previous post

Bătălia super-truck-urilor: Mercedes-AMG G65 vs. Toyota FJ44 by ICON

Next post

5 lucruri pe care să nu le faci niciodată când ieși în off-road. Versiunea pentru începători

1 Comment

Leave a reply