Home»Noutati»Lamborghini Urus se apropie de debutul producției, vine doar cu 4×4

Lamborghini Urus se apropie de debutul producției, vine doar cu 4×4

0
Shares
Pinterest Google+

Lamborghini Urus este numele primului SUV al mărcii italiene, iar producția sa este programată să înceapă în această vară.

Știm deja că Urus va primi platforma lui Bentley Bentayga, Audi Q7 și Porsche Cayenne, dar aceasta va avea o configurație care îi va converi un spirit individual. Constructorul italian a anunțat și că nu vor exista variante cu propulsie spate, așadar sistemul 4×4 va fi standard în toată gama.

Motorizarea va fi un V8 cu două turbine, care are o cilindree de 4.0 litri și va asigura aproximativ 650 CP. Mai mult decât suficient pentru un comportament sprinten în orice situație. Cei care vor să salveze planeta au la dispoziție o alternativă hibridă de tip plug-in, care va fi prima opțiune de acest gen pentru marca din Sant’Agata.

Lamborghini speră să-și dubleze vânzările în următoarea perioadă, iar Urus va juca un rol major în această strategie. Fabrica a fost deja modernizată pentru a susține o cadență superioară, iar noi angajați s-au alăturat echipei pentru a hrăni utilajele cu piesele necesare construirii lui Urus.

Nu este în plan nicio variantă diesel a lui Urus, iar hibridul ar trebui să fie și cel ma economic Lamborghini oferit vreodată, cel puțin la nivel declarativ. Vor exista ediții speciale ale lui Urus, iar o varianta Superveloce este în program pentru anii următori.

Probabil că niciun proprietar de Urus nu va părăsi drumurile asfaltate, dar propunem să nu ne grăbim în a-i critica pe cei care își vor achiziționa un asemenea vehicul. Există posibilitatea ca Urus să fie deosebit de plăcut la condus, ceea ce ar justifica achiziția în ciuda faptului că este evident că nu va fi comparabil cu vreun supercar din istoria recentă a companiei.

Previous post

VIDEO: Un motor monocilindru merge fără ulei - iată cum se vede la interior

Next post

VIDEO: Ce se ascunde într-o pompă de carburant

No Comment

Leave a reply