Home»Noutati»Lada 4×4 Vision: Conceptul unui nou SUV al rușilor

Lada 4×4 Vision: Conceptul unui nou SUV al rușilor

0
Shares
Pinterest Google+

Lada 4×4 Vision a debutat în cadrul Salonului Auto de la Moscova. Modelul este un concept care prefigurează un viitor SUV.

Rușii au reușit să deseneze un concept atrăgător care are potențialul să prindă o cotă de piață interesantă dacă va ajunge în varianta de serie cu un design apropiat de cel al acestui prototip. Evident, nu vom vedea în serie jantele de 21 de inch și poate nici ceasurile de bord digitale, ca să nu mai vorbim despre interiorul cu accente portocalii sau plafonul panoramic neconvențional.

Pentru moment, rușii de la Lada nu au specificat ce motorizare au utilizat, însă este vizibil un selector al unei transmisii automate. Plaforma noului model este nouă, iar lungimea caroseriei este de 4.2 metri, deci cu 10 centimetri mai mică decât a unui Dacia Duster.

Vorbim, deci, despre un SUV de clasă mică. Cei de la Lada au explicat că au încercat să se inspire din Niva. Însă nu ne așteptăm ca legendarul off-roader să fie înlocuit de acest SUV, ci mai degrabă să îi ofere mici elemente de design și poate și anumite componente mecanice.

Previous post

Renault Arkana aduce primul SUV-Coupe de volum

Next post

Volkswagen Tanoak se apropie de producție

No Comment

Leave a reply