Home»Noutati»Auto»Kia Sportage – Primele schițe cu viitoarea generație

Kia Sportage – Primele schițe cu viitoarea generație

0
Shares
Pinterest Google+

Kia a publicat primele schițe cu viitoarea generație a lui Sportage. Modelul producătorului sud-coreean va fi prezentat în mod oficial în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, eveniment care va debuta cu zilele de presă pe 15 septembrie.

În partea frontală, Kia Sportage va beneficia de clasicul Tiger Nose, de blocuri optice revizuite și de lumini de zi cu LED. În zona posterioară, Sportage vine cu stopuri alungite care se îmbină între ele prin intermediul unei benzi subțiri. Tot în zona din spate, imaginile oferite de Kia vedem un eleron discret poziționat pe hayon.

La interior, Kia Sportage va integra o serie de elemente regăsite pe Sorento și Optima. Vedem profilate, accente metalice, un volan teșit în partea de jos și un ecran tactil de dimensiuni generoase.

Previous post

Al treilea 6 și-un facelift. Test BMW 640d xDrive Gran Coupe

Next post

Toyota Land Cruiser facelift - Poze și detalii oficiale

2 Comments

  1. […] v-am prezentat primele schițe oficiale cu cea de-a patra generație Sportage. Astăzi, modelul producătorului sud-coreean a fost surprins în timpul testelor […]

  2. […] urmă cu câteva săptămâni v-am prezentat primele schițe cu viitoarea generație Kia Sportage. La scurt timp au venit și imaginile spion, iar astăzi avem parte de primele poze oficiale cu cea […]

Leave a reply