Home»Noutati»Kia Niro primește un concept electric în Las Vegas

Kia Niro primește un concept electric în Las Vegas

0
Shares
Pinterest Google+

Kia Niro va primi la CES o variantă electrică, expusă sub titlulatura de concept.

Sud-Coreenii aduc la evenimentul dedicat industriei IT, derulat în Las Vegas, un concept numit Kia Nio EV. Acesta are un motor electric care îi asigură o viteză de top de 150 km/h și dezvoltă 117 CP. Autonomia acestui model este de 170 de kilometri, potrivit estimărilor, însă nu vorbim încă despre un viitor model de serie.

Cei de la Kia vor aduce acest concept în fața publicului iubitor de tehnologie pentru a prezenta noul său sistem multimedia, despre care coreenii spun că este revoluționar în industrie. Nu este clar la ce se referă producătorul din Coreea de Sud, dar ne așteptăm la comandă cu gesturi și la o interfață intuitivă. Cu timpul, noul sistem va ajunge și pe modelele de serie, dar mai avem câțiva ani până când acest lucru va deveni realitate.

În plus, blocurile optice se vor bucura de un nou sistem de iluminare, care se numește „motion graphic”. Acesta din urmă ar putea reprezenta noua semnătură luminoasă a viitoarelor modele Kia.

Previous post

Cine este Despres, câștigătorul etapei a doua din Dakar 2018?

Next post

Impozitul auto se va schimba anul acesta: primele cifre propuse

1 Comment

  1. […] pe piața din Europa în toamnă, în cadrul Salonului Auto de la Paris. Niro EV este inspirat din conceptul care purta același nume și a fost desenat de o echipă internațională de specialiști, atât din […]

Leave a reply