Home»Noutati»Kahn Design pregătește o variantă decapotabilă a lui Defender 6×6

Kahn Design pregătește o variantă decapotabilă a lui Defender 6×6

0
Shares
Pinterest Google+

Land Rover Defender a ieșit din producție la începutul lui 2016, iar tunerii de la Kahn Design i-au creat atunci o variantă 6×6.

Între timp, englezii au reușit să-i mai facă încă o derivată, care se numește Flying Huntsman 6×6 Soft Top. Vorbim despre o versiune decapotabilă a unui model 6×6 derivat dintr-un Defender. Destul de complexă situația, dar cei de la Kahn Design se pot descurca să facă și asemenea lucrări pentru cei care și le permit.

Pentru moment, nu avem mai mult decât schița oficială a modelului, alături de numele său. Însă vom avea mai multe informații în curând, când cei de la Kahn Design vor anunța și configurația sa. Primul Flying Huntsman a fost prezentat la Geneva în 2015 și avea un V8 de 6.2 litri și 430 CP.

Pe atunci, puteai să-l cumperi și cu un diesel de 2.2 litri și 122 CP, după cum a demonstrat un client britanic, al cărui Flying Huntsman 6×6 este deja de vânzare pentru aproximativ 335.000 de dolari. Evident, pentru suma potrivită poți primi un Defender 6×6 cu ce motorizare dorești.

 

Previous post

BMW X2 pornește de la 39.270 de euro cu TVA inclus în România

Next post

Toyota C-HR suferă de pe urma lipsei tracțiunii integrale în portofoliu

No Comment

Leave a reply