Home»Noutati»Auto»Jeep vrea și mai multe SUV-uri. Printre premiere vom vedea și un nou Grand Wagoneer

Jeep vrea și mai multe SUV-uri. Printre premiere vom vedea și un nou Grand Wagoneer

0
Shares
Pinterest Google+

Jeep este unul dintre acei producători specializați în producția mașinilor de teren, dar de când cu acest aflux al SUV-urilor, americanii au realizat că trebuie să mai schimbe puțin macazul. Și le-a ieșit cu Renegade.

Dar Jeep vrea să continue povestea de succes și să mai vină pe piață și cu alte SUV-uri dedicate publicului larg. Primul model programat de Jeep va fi un SUV cu o lungime de cel mult 4 metri care va fi poziționat sub Reengade. Totuși desginul, dar și atitudinea va fi inspirată de Renegade.

Grand Wagoneer este un nume de succes pentru Jeep, motiv pentru care americanii vor să-l readucă la viață. Acesta ar urma să fie un SUV cu șapte locuri al cărui preț va ajunge și la 140.000 de dolari.

“Nu cred că există un preț maxim pentru un Jeep. Mașinile din acest segment (Grand Wagoneer) ajung până la 99.000 de dolari, dar există și modele precum Range Rover Autobiography sau Porsche Cayenne Turbo care trec lejer de pragul de 100.000 de dolari. Grand Wagoneer va fi capabil să lupte în acest segment”, a declarat Mike Manley, şeful Jeep.

Sursa | Motor1

Previous post

Salonul Auto București și Accesorii 2016 - Tendințele pieței și peste 200 de modele expuse

Next post

Pe 25 octombrie vom cunoaște primul pick-up Mercedes-Benz

1 Comment

  1. […] a anunțat că în perioada următoare va lansa o serie de SUV-uri noi. Printre acestea se afla și Grand Wagoneer. Doar că, Grupul Fiat Chrysler Automobiles a decis să amâne puțin lansarea lui Grand […]

Leave a reply