Home»Noutati»Jeep Grand Cherokee Trackhawk este cel mai rapid SUV din lume

Jeep Grand Cherokee Trackhawk este cel mai rapid SUV din lume

0
Shares
Pinterest Google+

Jeep Grand Cherokee Trackhawk, cel mai rapid SUV din lume, are într-un final un preț de listă.

Pentru moment, putem să vorbim despre cifrele pentru SUA, dar nu ne-am mira o clipă dacă l-am vedea în ofertă și în Europa. Din contră, ne așteptăm ca americanii să profite cei 707 CP și 875 Nm de sub capotă și să-i ofere și pe Bătrânul Continent, unde BMW X5 M, Bentley Bentayga, Audi SQ7, Porsche Cayenne Turbo S și Mercedes-AMG GLE 63S încearcă să facă legea.

În SUA, un Trackhawk pleacă de la 85.900 de dolari, dar acesta este doar prețul de listă recomandat. De regulă, dealerii auto din America de Nord ridică prețul de vânzare al unor modele dacă simt că va fi o cerere puternică pentru ele. Este posibil să se întâmple și cu Grand Cherokee Trackhawk, dar va rămâne de văzut.

Dacă te întrebi ce face acest model atât de special, află că poate accelera de la 0 la 97 km/h, adică 60 de mile pe oră, în doar 3.5 secunde. Este foarte rapid, cu alte cuvinte, iar viteza maximă este de 290 km/h. Încă nu ești convins? Poate să tracteze până la 3.266 kilograme, deci nu-i doar viteza de el.

Tracțiunea integrală este standard, iar la fel este și cutia automată cu opt trepte de origine ZF. Sistemul de frânare vine de la Brembo și creatorii vehiculului spun că el poate fi oprit de la 100 km/h în doar 35 de metri, dar asta se întâmplă doar în condiții perfecte de rulare.

Previous post

BMW X2 este dezvăluit parțial în primele imagini oficiale

Next post

Zvonuri: Opel nu mai face un SUV care să fie vârf de gamă

No Comment

Leave a reply