Home»Noutati»Diverse»Jaguar și Land Rover vor lansa doar modele electrificate după 2020

Jaguar și Land Rover vor lansa doar modele electrificate după 2020

0
Shares
Pinterest Google+

Jaguar Land Rover s-au angajat să lanseze doar mașini electrificate după anul 2020. Dacă această idee pare cunoscută, nu sunteți singurii, pentru că suedezii la Volvo vor să facă fix același lucru.

Cei care sunt urmăritori atenți ale evenimentelor din industria auto știu că Jaguar, Land Rover și Volvo aparțineau cândva de același concern – Ford Motor Company. Conglomeratul american a deținut și Aston Martin, iar producătorul din Gaydon a anunțat ambiții similar pentru viitoarele sale modele, dar a ales anul 2025 drept termenul limită pentru electrificarea gamei.

Ford nu mai controlează niciuna dintre celelalte mărci menționate mai sus, dar Ovalul Albastru are planuri similar pentru gama sa. Se pare că toată chestia asta cu electrificarea automobilelor se va întâmpla indiferent de cine este la conducerea unor companii, iar alte mărci sunt așteptate să anunțe decizii similare în viitor.

În calitate de consumatori, nu ar trebui să ne îngrijoreze aceste decizii, cu toate că există riscul scumpirii automobilelor noi de pe urma implementării noilor tehnologii. În plus, este foarte probabil ca servisarea acestora să devină o chestie și mai complexă, având în vedere sistemul electric suplimentar adus de o configurație hibridă convențională sau hibridă plug-in. Cea din urmă ar putea fi soluția aleasă de mai mulți producători, în special pentru vehiculele mai mari.

Automobilele electrice sunt deja pe piață, iar reparațiile lor ar trebui să rămână o chestie care trebuie lăsată pe mâna specialiștilor. Nu, nu a electricienilor auto, ci a mecanicilor instruiți să repare mașini electrice. Dacă vă căutați o carieră de viitor în această direcție, ar fi o idee bună să vă puneți la punct și cu autovehiculele electrice.

Previous post

Volkswagen I.D. Crozz vine la Frankfurt într-o variantă nouă

Next post

BMW vrea să producă mașini electrice în volume mari din 2020

No Comment

Leave a reply