Home»Noutati»Auto»Jaguar F-Pace – Poze oficiale cu viitorul crossover britanic

Jaguar F-Pace – Poze oficiale cu viitorul crossover britanic

0
Shares
Pinterest Google+

Jaguar F-Pace a fost mașină de asistență în Turul Franței, iar acum, oficialii britanici au venit cu un nou set de fotografii pentru a ne arăta modul de testate al primului lor crossover. De la temperaturile foarte înalte şi praful din Dubai, până la gheaţa şi zăpada din nordul Suediei, noului Jaguar F-Pace i-au fost testate limitele în unele dintre cele mai neospitaliere medii de pe pământ.

În cadrul faciltății de testare Land Rover din Arjeplog, Suedia, F-Pace a avut ocazia să demonstreze cum se descurcă cu temperaturile negative. În plus, traseul lung de 60 de kilometri înclude zone muntoase cu spații înguste, dar și zone de off-road, numai bune pentru calibrarea sistemelor de tracțiune integală și a tehnologiilor Dynamic Stability Control și All-Surface Progress Control.

În Dubai, temperaturile de 50 de grade Celsius pot pune probleme multor mașini, dar la final, Jaguar spune că sistemele de pe F-Pace au funcționat impecabil. Tot aici, inginerii au testat modelul pe drumuri de munte pietruite pentru observarea comportamentului în off-road. Astfel, Jaguar vrea să facă din F-Pace un reper al segmentului.

Noul Jaguar F-Pace va fi expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt care va avea loc în luna septembrie.

Previous post

Defender de lux marca Startech

Next post

Mitsubishi Pajero a debutat în mod oficial

No Comment

Leave a reply