Home»Noutati»Auto»Jaguar E-Pace devine următorul SUV al mărcii, debutează în 2018

Jaguar E-Pace devine următorul SUV al mărcii, debutează în 2018

0
Shares
Pinterest Google+

Jaguar a publicat două imagini teaser ale viitorului membru al gamei sale de SUV-uri. Este denumit E-Pace și este un model de clasă compactă.

Jaguar E-Pace va fi un produs care promite să îmbine spiritul practic al unui SUV cu agilitatea și design-ul unui automobil sport din gama mărcii din Coventry. Știm deja că viitorul E-Pace ajunge în reprezentanțe la începutul lui 2018, deci ne putem aștepta să îl vedem pe străzi începând cu vara viitoare.

Momentan, avem doar două imagini teaser ale viitorului SUV de la Jaguar, dar debutul global este stabilit pentru 13 Iulie, când vom avea o galerie foto completă. Până atunci, putem să bănuim că va arata ca un amestec între conceptul I-Pace și actualul F-Pace, alături de noi trăsături care îi vor fi dedicate. Cele două imagini din galerie ar trebui să vă ajute imaginația în această privință.

Britanicii au anunțat deja un preț de pornire orientativ pentru noul lor produs, stabilit la 38.600 de dolari pentru piața din SUA, respectiv 28.500 de lire sterline pentru Regatul Unit. Un calcul rapid la cursul de astăzi ne arată un preț de aproximativ 32.300 euro pentru un E-Pace, dar acest detaliu va fi stabilit la debutul pe piață al fratelui lui F-Pace.

Chiar dacă marca Jaguar nu este cunoscută pentru performanțele pe teren accidentat, gama de SUV-uri a acestui constructor este una de succes din punct de vedere comercial. Datorită lui F-Pace, vănzările mărcii deținute de Indienii de la Tata Motors au crescut cu 83% în 2016, ceea ce arată că nu a fost o greșeală lansarea unui SUV sub această siglă.

Evident, Jaguar a beneficiat la maximum de aportul “colegilor” de grup de la Land Rover în dezvoltarea noului lor SUV, dar platforma le aparține. E-Pace va fi construit pe configurația tehnică a lui F-Pace, cu mici modificări în anumite puncte și la câteva repere, asa cum se întâmplă de obicei la partajarea unei platforme între mai multe produse ale unei mărci.

Nu ne putem aștepta ca noul E-Pace să aibă veleități deosebite în off-road, dar clienții acestei categorii de automobile nu tind să părăsească drumurile asfaltate într-un procent covărșitor, deci unghiurile de atac și de degajare nu vor fi o problemă pentru peste 90% dintre clienți.

via | Jaguar

Previous post

Peugeot Pick-up, cu dedicație pentru Africa

Next post

SEAT caută un nume pentru următorul său SUV - poți propune și tu unul

No Comment

Leave a reply