Home»Noutati»Isuzu D-Max primește o ediție specială Arctic Trucks: AT35

Isuzu D-Max primește o ediție specială Arctic Trucks: AT35

0
Shares
Pinterest Google+

Isuzu D-Max va fi oferit din nou într-o ediție specială modificată de Arctic Trucks.

Vorbim despre specialiștii din Islanda care sunt cunoscuți în jurul lumii pentru conversiile lor de off-road extrem. Cei de la Isuzu au decis să ofere și pentru generația 2017 a lui D-Max această variantă, numită AT35.

Din nefericire pentru clienții Isuzu din restul Europei, doar cei din Regatul Unit pot să cumpere un D-Max AT35. Chiar și așa, modelul prezintă câteva idei interesante de pornire pentru ei care au deja un D-Max și vor să-l modifice pentru off-road serios.

Totul a început cu modificarea aripilor, care au fost extinse pentru a face loc jantelor de 17 inch cu 10J și a anvelopelor mai mari, de 35 de inch. Acestea conferă un aspect deosebit de agresiv, care i se potrivește de minune lui D-Max. Look-ul este completat de jantele vopsite într-o nuanță lucioasă de negru. Garda la sol a crescut cu trei centimetri, dintre care doi sunt de la suspensie.

Motorizarea nu a fost modificată, așa că vorbim despre un 1.9 turbodiesel de 164 CP și 360 Nm. D-Max AT35 poate să tragă 3.5 tone sau să aibă o tonă în benă. Valorile sunt bune pentru acest segment.

Clienții pot alege între o transmisie manuală cu șase trepte sau o automată. Unitatea Euro 6 reușește să respecte normele de mediu în vigoare fără să necesite AdBlue. Dotările standard includ pornire și acces fără cheie, unitate multimedia cu touchscreen de șapte inch, navigație și conectivitate prin Android Auto și Apple CarPlay.

Previous post

Carpathian 2Wheels Guide - acum și pentru Bosnia și Herțegovina

Next post

Porsche Cayenne a fost dezvelit pe internet înainte de prezentarea oficială

No Comment

Leave a reply