Home»Noutati»Diverse»Începe Wild Bear Trophy, a doua etapă din Campionatul de Off-Road

Începe Wild Bear Trophy, a doua etapă din Campionatul de Off-Road

0
Shares
Pinterest Google+

Weekend-ul acesta (29-31 mai), la Piatra Neamț, echipajele din Campionatul Național de Off-Road concurează în cea de a doua etapă a sezonului. Pentru public cele mai spectaculoase momente vor fi cele de duminică, când începând cu ora 10:30 vor putea vedea concurenții pe traseul de Trial de pe Bâtca Doamnei.

Kamikaze Off Road și CORP – Club Off Road Piatra Neamț au pregătit pentru Wild Bear Trophy trasee pentru cele trei clase care punctează în campionat: Extrem, Open, Standard, dar și o aventură pentru cei de la Hobby care doresc să vadă cele mai spectaculoase puncte ale traseului. Cu alte cuvinte, orice posesor de mașină 4×4 poate participa la eveniment și se va deplasa ghidat de către organizatori în punctele interesante în care poate vedea, spre exemplu, trolieri ale concurenților de la Extrem sau treceri ce par imposibile prin ravene și râuri. Această aventură este gândită pentru zilele de vineri și sâmbătă, când concurenții din campionat vor vedea ce li s-a pregătit în Munții Tarcăului, iar duminică toata lumea este așteptată la Trial. Amenajat în zona numită Bâtca Doamnei (5.9 km distanța de la Ștrand Piatra Neamț, coordonate GPS: N 46.898877, E 26.328488) acesta este cel mai spectaculos moment al unei etape de off-road, fiind locul în care pe o distanță scurtă spectatorii văd ce pot face mașinile din campionat și cam ce au avut de înfruntat concurenții pe traseele din munți.

Cartierul general al evenimentului este stabilit în Ștrandul din Piatra Neamț, aici având loc astăzi înscrierile și verificările administrative. Începând cu seara de 28 mai și până duminică, cei care ajung în ștrand vor putea vedea de aproape mașinile și interacționa cu echipajele.

După prima etapă de campionat, Trofeul Dacii Liberi – Slănic Moldova, liderii clasamentului general la piloți sunt: Andy Vișoiu (Extrem), Viorel Vlad (Open), Magda Danciu (Standard), iar la copiloți: Constantin Fântână (Extrem), Mircea Rențea (Open), Corenl Zamfirescu (Standard).

Pentru informații din timpul desfășurării Wild Bear Trophy urmăriți: https://www.facebook.com/pages/CORP-Club-Off-Road-Piatra-Neamt/686304918100246?fref=nf

Pentru mai multe detalii despre Campionatul National de Off-Road accesati: http://offroadinromania.ro/

https://www.facebook.com/CNOffRoad

 

Previous post

10 drumuri pe care orice off-roadist ar putea să le încerce (partea II)

Next post

Viitorul Land Rover Defender va avea o versiune dedicată de off-road

No Comment

Leave a reply