Home»Noutati»Diverse»Încă o clonă chinezească: K-One, un “GLA” cu propulsie 100% electrică

Încă o clonă chinezească: K-One, un “GLA” cu propulsie 100% electrică

0
Shares
Pinterest Google+

Clonele chinezești există în aproape orice industrie, iar automobilele nu fac excepție. Dacă tot astăzi v-am arătat o clonă care amestecă un Wrangler cu un G-Class, cu mici influențe de ici, de colo, am considerat că este momentul să vă arătăm încă o asemenea creație.

Îi spune K-One și este un crossover care imită partea frontală a lui Mercedes-Benz GLA, dar prezintă inspirație și de la alte modele ale mărcii din Stuttgart. Între timp, posteriorul nu seamănă în mod deosebit cu vreun Mercedes-Benz, dar amintește de câteva produse ale nemților prin anumite ornamente.

Un exemplu de ornament care imită un model Mercedes-Benz ar fi la nivelul barei de protecție spate, care prezintă ornamente de evacuare false. Acestea din urmă sunt în întregime inutile, pentru că vehiculul în cauză este 100% electric.

Spre deosebire de alte modele electrice, K-One poate să atingă maximum 102 km/h și este echipat cu un singur motor electric. Acesta din urmă dezvoltă 130 CP și nu știm în câtă vreme accelerează de la 0 la 100 km/h. Dar viteza sa maximă este caraghioasă, cel puțin.

Previous post

Beijing BJ40L: atunci când încurci copiuțele de la Mercedes și Jeep

Next post

Ministrul Mediului neagă zvonurile privind o nouă taxă auto

No Comment

Leave a reply