Home»Off-road»Evenimente offroad»În acest weekend are loc GTC Trophy 2016!

În acest weekend are loc GTC Trophy 2016!

1
Shares
Pinterest Google+

GTC Motorsport si Red Bull au pregatit un concurs unic, in care poti sa-ti testezi abilitatile off-road, capacitatea de efort dar si sa-ti faci propria strategie. De vineri pana sambata, trasee de zi si de noapte; tu decizi cand mergi si cand stai, cat dormi, cat stai in pauzele de masa… Competitia se va desfasura conform Regulamentului Sportiv CNOR, completat de Regulamentul Particular GTC Trophy 2016.

Anul acesta, concursul imbina rigoarea si performanta unei etape de campionat national cu ineditul formatului special „Ziua cea mai lunga’’, care presupune parcurgerea probei de traseu intr-un interval maxim de 24 de ore, mergandu-se astfel ziua dar si noaptea pe cei 180-250 de km off-road pentru fiecare clasa.
Competitia este compusa din proba de Trial – Vineri 15.08 de la ora 10.00 si din proba de Traseu, care are 2 stagii de traseu, fiecare cu cate 2 sectiuni – in total 4 sectiuni de traseu; abordarea acestora se face consecutiv, avand intre ele Stop-Timp. Startul in proba de Traseu se va lua Vineri, incepand cu ora 15.00. Fiecare echipaj va avea la dispozitie un timp maxim de 24 de ore, care va include timpul efectiv de parcurgere a traseului si timpul petrecut in cele 3 Stop-Timp dintre sectiuni, pentru masa, somn, alimentare combustibil sau/si reparare masina.

Clase competitionale: Standard, Open si Extrem – cu punctare in Clasamentul Campionatului National de Off-Road si clasa Hobby – clasa destinata tuturor posesorilor de masini 4×4, indiferent de dotare, care isi doresc sa participe la o aventura off-road, alaturi de profesionistii acestui sport.
Clasa Hobby va avea licente FRAS one-event gratuite si se va desfasura conform Regulamentului Particular GTC Trophy 2016 – Anexa B. Probele clasei Hobby sunt: parcurgere traseu pe track- cu cautare de CP-uri, proba indemanare 4×4 tip Trial, scoala off-road.

Competitia se va desfasura in aceeasi locatie, Sarata-Monteoru, judetul Buzau, cu secretariatul si parcul tehnic la Hotel Cazino; cazarea va fi asigurata la hotelurile si pensiunile din statiune, clasificate cu 3 stele.

Program GTC Trophy 2016:


Joi 15.09
17.00-22.00: Inscriere concurenti – Secretariat, Hotel Cazino

Vineri 16.09
07.30-09.00: Mic Dejun
09.00: Sedinta tehnica – Hotel Cazino
10.00-14.00: Trial – Sarata Monteoru
15.00-16.00: START – Parcare centru, Sarata Monteoru
Vineri seara: Stop Timp 1 – Pauza masa – Ferma Dacilor, Tohani
Vineri noaptea: Stop Timp 2 – Finish Stagiul 1 / Start Stagiul 2
– Trecere prin Sarata Monteoru
(se poate face pauza de dormit, alimentare cu combustibil, reparare masina)

Sambata 17.09
Stop Timp 3 – Pauza mic dejun – La Motoare Club, Hales
FINISH – Sarata Monteoru ( in maxim 24 ore de la Start)
20.00: Masa festiva + GTC Party – Hotel Cazino

Duminica 18.09
08.00-10.30: Mic Dejun
10.30: Festivitatea de Premiere – Hotel Cazino
11.15: Conferinta de Presa – Hotel Cazino

Pentru conditii de participare, taxele aferente competitiei si alte informatii utile acceseaza site-ul oficial www.gtctrophy.ro.
Inscrierile se vor face pe site-ul CNOR http://cnor-fras.ro/2016/etapa-5-gtc-trophy-ziua-cea-mai-lunga .
Informatii utile gasesti si in pagina de Facebook a evenimentului:www.facebook.com/GTCtrophy .

Previous post

Peugeot 5008 - Rățușca cea urâtă devine un SUV de toată frumusețea

Next post

Bear Grylls reconfigurează scaunele noului Discovery în timpul unei sărituri cu parașuta

No Comment

Leave a reply