Home»Noutati»Icon Old School BR: Ford Bronco împrospătat cu tehnică modernă

Icon Old School BR: Ford Bronco împrospătat cu tehnică modernă

0
Shares
Pinterest Google+

Ford Bronco va primi o nouă generație în 2019, dar până atunci, vehicul model este încă popular.

Vorbim despre o generație lansată la jumătatea anilor ‘60 și vândută cu succes până în 1977. Are fanii săi în SUA și mai multe companii oferă diferite pachete pentru modernizarea vechiului model.

Cei de la Icon sunt specializați în asemenea conversii, nu doar în modelul Bronco, ci și în alte modele populare pe piața din SUA în deceniile trecute. În cazul de față, avem un model rezultat numit Old School BR.

Partea interesantă este integrarea elementelor moderne într-o manieră discretă. Toate elementele noi sunt inscripționate cu un font corespunzător perioadei în care a fost lansat Bronco, iar bordul este construit de la zero într-o manieră care imită elementul original. Până și capacul torpedoului este gândit să semene cu cel original, de Ford Bronco, dar realizat din materiale noi.

Există servodirecție și volan reglabil, iar unitatea multimedia ascunsă cu grijă suportă Apple CarPlay. Cei de la Kenwood au realizat-o pe aceasta din urmă și include și GPS. Desigur, poate fi comandată și în România o asemenea unitate și se potrivește în mai multe modele de mașini.

Motorizarea este un Ford V8 de 5.0 litri, de 426 CP, preluat de la un Mustang GT din SUA. Evacuarea este din inox și este Borla, în timp ce transmisia este o manuală cu cinci trepte de la Aisin, o unitate AX15, mai precis, sau o automată cu patru trepte de la Ford, modelul 4R75W. Cutia automată are și overdrive.

Tracțiunea integrală este realizată cu o cutie de transfer Advance Adapters Atlas II, care are șase trepte diferite de reductor. Clienții primesc un Old School BR la șase luni de la realizarea comenzii. Evident, nu va fi ieftin un asemenea model, fiind un preț de pornire situat în jurul a 200.000 de dolari.

Previous post

Hummer H1 renăscut: propunerea Mil Spec Automotive

Next post

Record pentru Grupul Renault în primul semestru al anului: 2,1 milioane de vehicule vândute

No Comment

Leave a reply