Home»Noutati»Diverse»Hyundai se mândrește cu două premii de design de la Red Dot

Hyundai se mândrește cu două premii de design de la Red Dot

0
Shares
Pinterest Google+

Hyundai se bucură de două noi premii Red Dot pentru Design începând de săptămâna trecută.

Marca din Coreea de Sud se mândrește în total cu nouă premii Red Dot Design. Anul curent este al cincilea consecutiv în care compania reușeste să primească o asemenea distincție. Tot în 2018, Kia a primit trei premii Red Dot Design.

În cazul Hyundai, au fost premiate crossoverele Nexo și Kona. Primul dintre ele este unul dintre puținele vehicule electrice alimentate cu hidrogen prin pilă de combustibil care primește un premiu de design, dacă nu chiar primul la nivel global. Între timp, Kona este un SUV de clasă mică și a fost premiată doar varianta cu propulsie cu motoare cu ardere internă.

Compania coreeană se poate mândri și cu primul SUV de clasă mică oferit cu un sistem de propulsie 100% electric, Kona EV. Acesta din urmă este așteptat și pe piața din România și anunță o autonomie impresionantă în raport cu dimensiunile sale.

Ediția 2018 a premiilor Red Dot pentru design a avut produse din 59 de țări înscrise în competiție, iar ele au fost jurizate de 40 de experți la nivel global în design.

Previous post

Fabrica de Alcantara nu mai face față cererii

Next post

Nissan Navara nu va primi motorul V6 al lui X-Class

No Comment

Leave a reply