Home»Noutati»Diverse»Hyundai ix35 Fuel Cell a inregistrat un nou record de viteza

Hyundai ix35 Fuel Cell a inregistrat un nou record de viteza

0
Shares
Pinterest Google+

Hyundai ix35 Fuel Cell a inregistrat un nou record de viteza de 170 km/h. Traseul desfasurat din Bergen, Norvegia pana la Bolzano, Italia a fost parcurs pe durata a cinci zile, pe o distanta de 2.500 de kilometri.

Traseul a reprezentat cea mai lunga calatorie realizata cu un model fuel cell in Europa, cu aceasta ocazie fiind stabilite noi performante prin intermediul modelelor pe baza de pila de combustibil. Autovehiculul a trecut prin Danemarca, Germania si Austria, inainte de a ajunge la destinatia finala, Bolzano, locul inaugurarii primei statii de reincarcare cu hidrogen din Italia. Pentru parcurgerea distantei, alimentarea modelului ix35 a fost realizata prin intermediul statiilor existente.

”Hyundai continua dezvoltarea in domeniul sustenabilitatii, prin intermediul modelelor gamei. Cele mai recente activitati desfasurate demonstreaza avantajele practice ale autovehiculelor pe baza de pila de combustibil, care reprezinta viitorul mobilitatii”, a declarat Thomas A. Schmid, Chief Operating Officer al Hyundai Motor Europa.

Previous post

De ce să demolezi o locuință cu specialiști când ai în garaj câteva Humvee-uri?

Next post

Renault Alaskan se pregătește de debut

No Comment

Leave a reply