Home»Noutati»Hummer H1 renăscut: propunerea Mil Spec Automotive

Hummer H1 renăscut: propunerea Mil Spec Automotive

0
Shares
Pinterest Google+

O companie pe nume Mil-Spec Automotive încearcă să-l renască pe Hummer H1 cu două variante.

Prima a fost deja prezentată și este axată pe varianta pick-up cu cabină dublă, dar noul model are compartimentul pentru bagaje acoperit. La fel ca la prima versiune propusă de Mil Spec, modelul are tot ce îi lipsea lui Hummer H1.

Ei i-au pus un motor diesel de 500 CP sub capotă, ca să nu mai fie accelerația o problemă, în timp ce frânele, suspensia și interiorul au fost îmbunătățite. Nu știm dacă au reușit să strecoare un loc suplimentar pentru cel de-al cincilea pasager, dar ni se promite că toate defectele lui H1 au fost rezolvate.

Desigur, toate acestea au un preț, iar modelul propus de Mil-Spec este produs la comandă, după specificațiile clientului. Practic, aproape toate elementele sunt personalizabile, nu doar culoarea, însă asta costă. Din păcate, prețul unui exemplar nu a fost specificat, dar știm că Launch Edition pleacă de la 220.000 de dolari.

Destul de mult pentru un Hummer H1, dar lucrurile stau altfel dacă te gândești la un Hummer H1 cu 500 CP. Însă, pentru o sumă comparabilă poți primi un off-roader de la East Coast Defender sau de la Icon. Grea alegere!

Previous post

Volvo XC90 renunță la diesel-uri odată cu următoarea generație

Next post

Icon Old School BR: Ford Bronco împrospătat cu tehnică modernă

No Comment

Leave a reply