Home»Noutati»Auto»Honda HR-V – Detalii despre versiunea europeană

Honda HR-V – Detalii despre versiunea europeană

0
Shares
Pinterest Google+

În cadrul Salonului Auto de la Paris, Honda ne-a prezentat noul crossover HR-V. Modelul care se va duela cu mult mai cunoscutul Nissan Juke, va debuta în această vară și în Europa, iar oficialii niponi au venit cu o serie de detalii noi.

Dacă la exterior, Honda HR-V preia o mulțime de elemente de pe modelele consacrate din gamă, la interior vedem o consolă centrală ceva mai diferită și un instrumentar de bord ușor modificat.

Cea mai importantă veste pe care japonezii ne-o dau prin noul comunicat constă în lista de motorizări. Astfel, în Europa, noua Honda HR-V o să poată fi comandată alături de motorul pe benzină de 1,5 litri i-VTEC care produce 130 CP sau alături de unitatea diesel de 1,6 litri i-DTEC de 120 de cai. În dreptul cutiilor de viteze amintim de una manuală cu 6 trepte și de una CVT.

Sistemele de asistare a șoferului vor fi din belșug. HR-V va primi următorii asistenți: Advanced Driver Assist, City Brake Active Assist, Intelligent Speed Assist, Lane Departure Warning, Forward Collision Warning, High-beam Support și Traffic Sign Recognition.

Previous post

Mitsubishi L200 - Prima imagine cu viitoarea generație

Next post

Oficialii Rolls-Royce confirmă un viitor crossover/SUV

No Comment

Leave a reply