Home»Sport»Moto»Honda Africa Twin primește o variantă optimizată pentru off-road

Honda Africa Twin primește o variantă optimizată pentru off-road

0
Shares
Pinterest Google+

Honda Africa Twin, una dintre motocicletele din gama adventure a producătorului nipon, a primit o versiune îmbunătățită special pentru off-road.

Modelul rezultat are denumirea CRF1000L2 Adventure Sports și a fost expus în premieră mondială la EICMA, cel mai mare salon moto din Europa. În același timp, modelul standard Africa Twin a primit și el o mică actualizare, însă ne vom concentra pe Adventure Sports în acest material.

Japonezii au ridicat garda la sol, au mărit cursa suspensiei și capacitatea rezervorului, iar lista de dotări a fost și ea extinsă. Încă din echiparea standard a lui Africa Twin Adventure Sports găsim o apărătoare pentru blocul motor, o carenă mai generoasă, un parbriz mai înalt, manșoane încălzite, o priză de 12 volți, lumini suplimentare și un portbagaj din aluminiu gândit pentru susținerea cutiilor de depozitare specifice motocicletelor.

Motorizarea a fost optimizată prin repoziționarea pompei de apă și a termostatului pentru a asigura creșterea gărzii la sol, iar anumite componente interioare ale propulsorului au fost ușurate pentru mai multă eficiență. Noua variantă a lui Africa Twin va ajunge în reprezentanțe în 2018.

Previous post

Lamborghini Urus primește un nou teaser și ne dezvăluie modul său de nisip

Next post

Ram 1500 Hydro Blue Sport, mai subtil ca niciodată

1 Comment

  1. […] Politiștii din Canada au început testele cu motocicletele din categoria adventure. Primele modele pe care le-au încercat sunt Suzuki V-Strom și Honda Africa Twin. […]

Leave a reply