Home»Noutati»Honda a lansat în România noul CR-V

Honda a lansat în România noul CR-V

0
Shares
Pinterest Google+

Honda a lansat de curând pe piaţa din România noul CR-V, care promite să consolideze şi mai mult imaginea unuia dintre cel mai eficienţe şi mai dinamice SUV-uri de pe piaţă.

A patra generaţie CR-V are o imagine vizibil mai dinamică şi mai agresivă, lucruri care pun în valoare noile dimensiuni, ceva mai reduse decât ale generaţiei precedente şi care nu au afectat cu nimic spaţiul şi confortul interior. O atenţie sporită a fost acordată reducerii semnificative a zgomotului şi vibraţiilor produse de motor şi de rulare. Noul CR-V este disponibil în trei pachete de echipare: Elegance, Sport şi Executive.

Partea din spate este singura care a fost extinsă pentru a mări capacitatea portbagajului, care acum poate găzdui cu uşurinţă chiar două biciclete.

Honda CR-V este disponibil cu cutie manuală în 6 trepte, dar şi cu o cutie automată, în 5 trepte. Două motorizări sunt oferite, una pe benzină 2.0 i-VTEC (disponibil cu tracţiune 4×2 sau 4×4) şi un diesel 2.2 i-DTEC. Ambele reduc cu până la 12% nivelul emisiilor de CO2, şi sunt echipate cu sistemele ECO Assist şi ECON pentru a favoriza un condus economic.

Preţul de de pornire este de 19.990 EUR fără TVA, pentru varianta cu tracţiune faţă ce va fi disponibilă abia din Aprilie, anul viitor.

Previous post

Duster 4x4 Everyone - locul 1 la Câmpulung Muscel Adventure Trophy

Next post

Conceptul Taigun prefigurează un viitor SUV de mici dimensiuni

No Comment

Leave a reply