Home»Noutati»Diverse»GMC Sierra 2500HD All Mountain Concept: să vină iarna!

GMC Sierra 2500HD All Mountain Concept: să vină iarna!

0
Shares
Pinterest Google+

 

GMC Sierra 2500HD nu se vinde în România și nici în Europa. Cel mai probabil, nu o să ajungă la noi pe canale oficiale, însă asta nu ne oprește să ne uităm la ce se întâmplă peste Atlantic.

General Motors a prezentat conceptul GMC All Mountain, pe care l-a echipat cu șenile Mattracks 150 vopsite în roșu. Pick-up-ul de la care s-a pornit este un Sierra 2500HD Denali 4WD în configurația cu cabină dublă și motor turbodiesel V8 de 6.6 litri. Unitatea dezvoltă 445 CP și 1.234 Nm, pe care îl livrează printr-o transmisie automată cu șase trepte.

Design-ul conceptului a fost completat de de mai multe seturi de lumini cu LED, o acoperitoare de benă și suporturi de snowboard-uri, precum și o colantare cu tematică montană. Interiorul are tapițerie din piele și un sistem audio semnat Bose. Toate componentele prezente sunt de serie, deci un american de rând poate să-și facă pick-up-ul la fel dacă dorește și își permite, desigur.

Americanii de la General Motors nu au în plan să transforme acest concept într-un model de serie, deci cei care vor să se bucure de așa ceva vor trebui să înceapă propriile proiecte. Chiar și așa, sperăm să vă inspire pe voi, cititorii noștri, în planurile voastre de viitor. Nu neapărat cu șenile, evident.

Previous post

Dacia Duster 2 - schimbările pe care nu le vezi, dar le simți

Next post

VIDEO: Dacia Duster 2 în acțiune pe șosea și în off-road

No Comment

Leave a reply