Home»Tehnica»GM Surus Concept – un șasiu multifuncțional pentru utilitarele viitorului

GM Surus Concept – un șasiu multifuncțional pentru utilitarele viitorului

0
Shares
Pinterest Google+

General Motors a prezentat un concept numit SURUS, care ne subliniază principalele idei ale companiei pentru modelele utilitare ale viitorului.

Numele este un acronim de la Silent Utility Rover Universar Superstructure, care va fi avea capacitatea de merge aproape oriunde și fără șofer în timp ce nu emite noxe. Secretul său este format din echiparea cu un sistem de conducere autonom, alături de o configurație care folosește pile de combustibil pentru a transforma hidrogenul în curent electric pentru a-și alimenta motoarele. Evident, șasiul a fost proiectat din start pentru a fi modular și a avea o suprafață plană, care îi permite montarea oricărui fel de cabină sau încărcătură.

Concernul din Detroit a descris modelul SURUS drept răspunsul său pentru necesitățile de transport ale armatelor, alături de nevoi similare ale industriei construcțiilor. Evident, există și posibilitarea înlocuirii camioanelor convenționale cu aceste modele pentru a reduce din riscurile la care se supun camionagiii în fiecare zi pe drumurile publice. În plus, sistemul de pile de hidrogen permite transformarea acestui vehicul într-o sursă de curent electric în zonele afectate de dezastre.

Previous post

Partisan One, o propunere de off-roader militar simplificat la maximum

Next post

BMW R1200 RS ConnectedRide prezintă viitorul mai sigur al motocicliștilor

No Comment

Leave a reply