Albumul foto complet il puteti viziona aici: https://goo.gl/photos/pnwHBjsVwNC7Pxy46
Traseul pe care mi-l propusesem initial s-a dus drcu' (cel putin prima lui parte si anume parcurgerea crestei Tarcului de la E la V), din cauza unei probleme la suspensia fata. Dupa doar cateva zeci de km pe forestier, chiar cu cateva minute inainte de intrarea in traseu, suportul amortizorului de pe puntea fata a cedat.... odata cu acesta si amortizorul s-a belit... si avea doar cateva luni

Am dat jos amortizorul si am apucat drumul spre Caransebes in cautarea unui atelier unde sa remediez problema. Am luat totul ca pe un noroc... nu ca pe un ghinion... mi se putea intampla sus pe creasta... si nu era prea placut.
A durat o zi juma' sa gasesc un sudor in tot orasul ala... si pe ala cu programare pentru a doua zi... si nu ca ar fi avut de lucru, nuuu, ci pentru ca mosulica nu lucra decat pana la ora 12... Incredibil! Mi-a zis: "Ce atata graba?! Tot esti departe de casa, in concediu... viziteaza putin zona, ramai peste noapte si o rezolvam noi maine." Asta e, mi-am zis. Am cautat un magazin de piese, mi-am comandat amortizorul si am plecat sa "vizitez".... niste beri.

Odata reparat Jimalau am plecat inapoi pe Tarcu, insa de data asta pe o scurtatura. Am ales varianta rapida prin Varciorova... extraordinar de frumoasa, pietroasa, namoloasa chiar in unele locuri, mai cu ravene, mai cu iarba... ce mai, super! N-am prea facut poze pe urcare din pacate... n-am avut chef sincer sa fiu.

Drumul m-a scos fix la cabana Cuntu, fix cand a inceput si ploaia. De aici planul era sa dormim in Valea Olteana, insa n-a fost sa fie... era deja prea tarziu, prea ceata si prea ploaie ca sa mai bat drumul pana acolo. Am ales sa ne jucam putin pe traseul ce urca spre Vf. Tarcu, dar ne-am carabanit rapid si de aici cand ploaia s-a intetit, iar din ceata/nori nu mai vedeai nici drumul.