Page 1 of 1

Respectuoasa rugaminte (solicitare track-uri).

Posted: 18 Jun 2018 19:43
by White Wolf
Asa cum am mentionat in titlu, am o respectuoasa rugaminte pe care o adresez celor care s-au plimbat mai mult decat mine si care au inregistrat plimbarile respective.

Pe scurt, planuiesc de ceva timp o asa numita "expeditie" impreuna cu sotia si prichindelul meu, tura ce urmeaza sa aiba loc la sfarsitul lunii Iulie, inceputul lui August si sa se intinda pe vreo 10 zile, timp in care incercam sa dormim in masina si sa ne gospodarim prin mijloace proprii, fara prea multa legatura cu civilizatia (probabil la jumatate o sa facem o pauza la vreo pensiune).

Tinand seama de faptul ca o sa fim doar o singura masina (stiu ca nu e ok, dar e cam greu sa gasesti parteneri compatibili in conditiile in care calatoresti cu un prichindel de al carui program de somn si de masa urmeaza sa depinzi intr-un fel sau altul), am dori sa abordam doar trasee cu un grad mic sau mediu de dificultate si sa "calcam pe urme sigure", cel putin deocamdata, la tura asta. De aici si rugamintea de a ne fi furnizate track-uri sigure, parcurse de catre membrii acestui forum, pe care ii consider persoane de incredere.

Zona vizata este cea de Sud-Vest, mai exact, planuiam sa incepem tura de la Rm.Valcea prin M-tii Capatanii (o alta varianta ar fi M-tii Lotrului), apoi Parang, iar din Depresiunea Petrosani sa coboram pe Valea Cernei pana la Herculane. De acolo, in functie de timp si rabdarea/toleranta prichindelului, ne-am intinde sa vizitam ce se poate din Parcul Cheile Nerei - Beusnita, apoi am lua-o frumusel catre Clisura Dunarii si mergand paralel cu batranul fluviu, am continua drumul pana la Cetate / Dolj, loc unde am copilarit, petrecandu-mi vacantele la bunicii paterni.

Concluzionand, repet rugamintea de a ma ajuta cu track-uri, sfaturi, indicii, ponturi, etc privind zonele descrise mai sus. Cu multumirile de rigoare, promit ca odata infaptuita tura, o sa postez si poze/filme/impresii, sa va tin la 220V cu ce-a iesit in final. :lol:

Re: Respectuoasa rugaminte (solicitare track-uri).

Posted: 18 Jun 2018 22:26
by Marmotă
Ahaaaa... deci nu-ti ajung alea de la mine?! Vrei sa te intinzi si in jos spre Dunare ;)
Vezi pe mail ca ti-am bagat un bonus cu Mtii.Almaj. Destul de light cu un loc de campare minunat. Sa-ti rezervi o zi cel putin in locul ala de campare ca sa vizitezi Ochiul Dracului, Cheile Nerei (de la S la N, perpedes), morile de apa din zona, satele de pemi. E beton zona.

Re: Respectuoasa rugaminte (solicitare track-uri).

Posted: 18 Jun 2018 22:41
by White Wolf
Maestre, multam si aici (stiu ca "nu esti de portelan", dar nu ma pot abtine :lol: ).

Track-urile sunt mai mult decat suficiente! Sa speram ca le vom putea parcurge fara probleme. Daca as fi rautacios, as ruga administratorul sa inchida topicul, dar ma gandesc ca pe viitor poate sa prinda bine si altcuiva si sa continue discutia. Eu cu siguranta voi deschide altul (topic) cand vom purcede la drum ... Pe ala il umplu si cu poze! 8-)

Re: Respectuoasa rugaminte (solicitare track-uri).

Posted: 18 Jun 2018 23:59
by Marmotă
Vezi sa nu vinzi toyota pana atunci :lol: ....ca passatu' nu mere p'acolo :lol:

Re: Respectuoasa rugaminte (solicitare track-uri).

Posted: 19 Jun 2018 22:45
by White Wolf
Marmotă wrote:Vezi sa nu vinzi toyota pana atunci :lol: ....ca passatu' nu mere p'acolo :lol:


\n-o mai vand deloc, ca n-a iesit planul cu Safari... :cry: Dar cu Passat-ul nici vorba sa plec la plimbaceala. Aveam in maneca (ma rog, in batatura) Patrolul. Numai ca era mai nasol cu campatul....

Re: Respectuoasa rugaminte (solicitare track-uri).

Posted: 19 Jun 2018 22:46
by White Wolf
P.S.: multam ptr noaptea aproape alba! :D :D

Re: Respectuoasa rugaminte (solicitare track-uri).

Posted: 02 Aug 2018 15:50
by Floriin
Salutari,

Ma bag in seama aici ,caci a ramas deschisa sectiunea.

Sunt posesor de Discovery din Ianuarie si sunt amator de iesiri off-road, mai mult pentru a admira natura, privelisti frumoase si plimbari unde nu intra Loganu' (la figurat, nu am nimic cu marca de succes) si mai putin sa trec de 10 ori prin aceeasi balta.
Mai ales ca ies la plimbare in general cu sotia si pustiul de 3 ani.

De aceea sunt membru in 3 forumuri, si am prins doar o singura iesire, anuala cu LROC, desi intru des pe formuri. Mai era una pregatita de Marius/Turagmes, dar s-a suprapus pe o vacanta antamata anterior.

Cum excursiile sunt cam rare pe formuri, posibil si programul sau formatul lor sa nu se potriveasca cu al meu, cred ca multe plimbari le voi face singur, asa ca apelez si eu la generozitatea colegilor de pe forum sa doneze ce trackuri au la indemana.
Cateva track-uri disponibile am mai gasit, dar multe sunt sterse.

Va multumesc.