Conserve diverse

Prepararea hranei, alimentatie, tehnici si echipamente.

Moderator: Adi

sever
Posts: 272
Joined: 04 Oct 2010 21:43
Contact:

Conserve diverse

Postby sever » 08 Jun 2012 12:00

Scandia-Ciolan asternut pe fasole

Conserva foarte buna, testata de mine si alte 4 persoane, a obtinut nota maxima si ca gust si ca, continut de carne.
Totusi aceste lucruri se reflecat si in pretul de 9 lei/conserva

sever
Posts: 272
Joined: 04 Oct 2010 21:43
Contact:

scandia-carne de porc in suc propriu

Postby sever » 08 Jun 2012 12:02

Scandia-carne de porc in suc propriu

Conserva buna dar!!! grasimea care se afla in conserva ar un gust care mie si altor subiecti care au testat conserva NU ne place, Motiv pt, care nu recomand aceasta conserva de altfel buna.

sever
Posts: 272
Joined: 04 Oct 2010 21:43
Contact:

Scandia-carne de vita in suc propriu

Postby sever » 08 Jun 2012 12:03

Scandia-carne de vita in suc propriu

In opinia mea are un gust de cauciuc. Nu merita. Nu recomand

User avatar
Razvan4x4
Posts: 2117
Joined: 17 Sep 2010 11:20
Location: Bucureşti
Contact:

Re: scandia-carne de porc in suc propriu

Postby Razvan4x4 » 08 Jun 2012 12:04

Buna, dar e ani lumina fata de Tulip. Pina si forma e mai misto :D
Casa Iacob nu e acasa

User avatar
Astral
Posts: 132
Joined: 08 Oct 2010 00:07
Contact:

Re: Scandia-Ciolan asternut pe fasole

Postby Astral » 08 Jun 2012 12:05

Dintre toate marcile, Scandia mi se pare ca are cele mai bune retete, iar referitor la asta cu ciolan pe fasole, mie mi se pare doar ca razbate putin cam pregnant gustul de sare.....deci putin cam sarat.

sever
Posts: 272
Joined: 04 Oct 2010 21:43
Contact:

Scandia-Fasole batuta

Postby sever » 08 Jun 2012 12:06

Scandia-Fasole batuta

In principiu nu este rea la gust dar nici nu pot sa o laud. Isi aduce cu fasolea din Scandia "ciolan asternut pe fasole" dar dupa gustul meu ceva mai rea la gust.

User avatar
Astral
Posts: 132
Joined: 08 Oct 2010 00:07
Contact:

Re: Scandia-Fasole batuta

Postby Astral » 08 Jun 2012 12:07

Aceeasi parere, lipsa ciolanului probabil ca e de vina.....

User avatar
Razvan4x4
Posts: 2117
Joined: 17 Sep 2010 11:20
Location: Bucureşti
Contact:

Re: Scandia-Fasole batuta

Postby Razvan4x4 » 08 Jun 2012 12:10

De principiu toate incercarile mele de a gasi la conserva preparate mai mult sau mai putin "traditionale", s-au incheiat prost. Eu unul ma limitez doar la carne, pateuri si fasole normala.
Casa Iacob nu e acasa

vbh
Posts: 35
Joined: 27 Feb 2012 23:03
Contact:

Re: Scandia-Ciolan asternut pe fasole

Postby vbh » 08 Jun 2012 21:18

As propune unificarea topicurilor de haleala intr-unul singur. Ciolanul de la Scandia e OK. Mie cea mai buna conserva mi s-a parut gulasul de vita de la Scandia care acuma nu se mai face :( , dar fereasca al de sus sa dormi linga unu care a mincat asa ceva, besinile put de parca ai fi mincat ciini morti de pe marginea soselei. Mai recomand tot de la Scandia piept de pui cu mazare, ciorba de vacuta si bineinteles pateul de porc. Eu in general la o iesire mai lunga luam un ceaun mic, citiva cartofi, ceva cepe si un cirnat afumat cu care faceam in prima zi o tocana sau un papricas cum ii mai zice la noi. Dupa urmau la rind de obicei un salam/cirnat uscat cu rosii etc, iar la sfirsitul iesirii conservele si chimicalele in plic.

User avatar
nanuk
Posts: 344
Joined: 20 Jan 2012 11:51
Contact:

Re: Scandia-Ciolan asternut pe fasole

Postby nanuk » 10 Jun 2012 12:31

mah, nu e ca la Casa Iacob, dar merge....

tot in sensul unificarii topicurilor cu haleala, eu prefer carnea de la macelaria libaneza, preparata la gratar. in general nu prea am rabdare sa mananc legume/salate in teren, ceea ce nu e prea bine. dar cand ti-e foame....carne si paine e ok.
The Alfa Female


Return to “Bucataria de campanie”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest