Scandia-Ciolan asternut pe fasole
Conserva foarte buna, testata de mine si alte 4 persoane, a obtinut nota maxima si ca gust si ca, continut de carne.
Totusi aceste lucruri se reflecat si in pretul de 9 lei/conserva
Conserve diverse
Moderator: Adi
-
- Posts: 272
- Joined: 04 Oct 2010 21:43
- Contact:
scandia-carne de porc in suc propriu
Scandia-carne de porc in suc propriu
Conserva buna dar!!! grasimea care se afla in conserva ar un gust care mie si altor subiecti care au testat conserva NU ne place, Motiv pt, care nu recomand aceasta conserva de altfel buna.
Conserva buna dar!!! grasimea care se afla in conserva ar un gust care mie si altor subiecti care au testat conserva NU ne place, Motiv pt, care nu recomand aceasta conserva de altfel buna.
-
- Posts: 272
- Joined: 04 Oct 2010 21:43
- Contact:
Scandia-carne de vita in suc propriu
Scandia-carne de vita in suc propriu
In opinia mea are un gust de cauciuc. Nu merita. Nu recomand
In opinia mea are un gust de cauciuc. Nu merita. Nu recomand
- Razvan4x4
- Posts: 2117
- Joined: 17 Sep 2010 11:20
- Location: Bucureşti
- Contact:
Re: scandia-carne de porc in suc propriu
Buna, dar e ani lumina fata de Tulip. Pina si forma e mai misto
Casa Iacob nu e acasa
- Astral
- Posts: 132
- Joined: 08 Oct 2010 00:07
- Contact:
Re: Scandia-Ciolan asternut pe fasole
Dintre toate marcile, Scandia mi se pare ca are cele mai bune retete, iar referitor la asta cu ciolan pe fasole, mie mi se pare doar ca razbate putin cam pregnant gustul de sare.....deci putin cam sarat.
-
- Posts: 272
- Joined: 04 Oct 2010 21:43
- Contact:
Scandia-Fasole batuta
Scandia-Fasole batuta
In principiu nu este rea la gust dar nici nu pot sa o laud. Isi aduce cu fasolea din Scandia "ciolan asternut pe fasole" dar dupa gustul meu ceva mai rea la gust.
In principiu nu este rea la gust dar nici nu pot sa o laud. Isi aduce cu fasolea din Scandia "ciolan asternut pe fasole" dar dupa gustul meu ceva mai rea la gust.
- Astral
- Posts: 132
- Joined: 08 Oct 2010 00:07
- Contact:
Re: Scandia-Fasole batuta
Aceeasi parere, lipsa ciolanului probabil ca e de vina.....
- Razvan4x4
- Posts: 2117
- Joined: 17 Sep 2010 11:20
- Location: Bucureşti
- Contact:
Re: Scandia-Fasole batuta
De principiu toate incercarile mele de a gasi la conserva preparate mai mult sau mai putin "traditionale", s-au incheiat prost. Eu unul ma limitez doar la carne, pateuri si fasole normala.
Casa Iacob nu e acasa
-
- Posts: 35
- Joined: 27 Feb 2012 23:03
- Contact:
Re: Scandia-Ciolan asternut pe fasole
As propune unificarea topicurilor de haleala intr-unul singur. Ciolanul de la Scandia e OK. Mie cea mai buna conserva mi s-a parut gulasul de vita de la Scandia care acuma nu se mai face , dar fereasca al de sus sa dormi linga unu care a mincat asa ceva, besinile put de parca ai fi mincat ciini morti de pe marginea soselei. Mai recomand tot de la Scandia piept de pui cu mazare, ciorba de vacuta si bineinteles pateul de porc. Eu in general la o iesire mai lunga luam un ceaun mic, citiva cartofi, ceva cepe si un cirnat afumat cu care faceam in prima zi o tocana sau un papricas cum ii mai zice la noi. Dupa urmau la rind de obicei un salam/cirnat uscat cu rosii etc, iar la sfirsitul iesirii conservele si chimicalele in plic.
- nanuk
- Posts: 344
- Joined: 20 Jan 2012 11:51
- Contact:
Re: Scandia-Ciolan asternut pe fasole
mah, nu e ca la Casa Iacob, dar merge....
tot in sensul unificarii topicurilor cu haleala, eu prefer carnea de la macelaria libaneza, preparata la gratar. in general nu prea am rabdare sa mananc legume/salate in teren, ceea ce nu e prea bine. dar cand ti-e foame....carne si paine e ok.
tot in sensul unificarii topicurilor cu haleala, eu prefer carnea de la macelaria libaneza, preparata la gratar. in general nu prea am rabdare sa mananc legume/salate in teren, ceea ce nu e prea bine. dar cand ti-e foame....carne si paine e ok.
The Alfa Female
Return to “Bucataria de campanie”
Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest