Home»Noutati»Auto»Ford Ranger a debutat la Frankfurt

Ford Ranger a debutat la Frankfurt

0
Shares
Pinterest Google+

Ford Ranger a primit o actualizare în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Facelift-ul operat pentru piețele din Asia și America de Sud ajunge și în Europa, iar Ford speră ca astfel vânzările bune să continue.

Din punct de vedere estetic, vedem o parte frontală asemănătoare cu cea a lui Edge, însă restul modificărilor sunte minore.

Gama de motorizări Ford Ranger a primit acum sistemul Start-Stop, pentru un plus de eficiență, în timp ce transmisiile au rapoarte finale modificate. De asemenea, motoarele oferite au primit și ele o serie de îmbunătățiri ale performanțelor.

Unitatea diesel de 2,2 litri poate fi comandată în varianta de 160 CP, iar cea de 3,2 litri promite 200 CP. Cât despre off-road, Ford anunță că Ranger poate trece printr-un vad adânc de 800 de milimetri. Garda la sol este de 299 mm, unghiul de atac măsoară 28 de grade, iar cel de degajare are 25 de grade.

Versiunea Wildtrak va fi disponibilă dar alăuri de nunața Pride Orange. Tot la exterior vor exista și o serie de elemente de caroserie menite să diferențieze și mai mult versiunea Wildtrak de cele obișnuite.

Previous post

Mitsubishi aruncă în luptă un Outlander hibrid

Next post

Seat Leon Cross Sport Concept a fost expus la Frankfurt

1 Comment

  1. […] Te-ar putea interesa și: Ford Ranger a debutat la Frankfurt […]

Leave a reply