Home»Noutati»Ford F-150 Police Responder intră în dotarea poliției americane

Ford F-150 Police Responder intră în dotarea poliției americane

0
Shares
Pinterest Google+

Ford F-150, cel mai popular pick-up din lume, este disponibil și în variantă de poliție, iar oamenii legii din SUA sunt primii care se bucură de el.

Flota ovalului albastru pentru oamenii îmbrăcați în această culoare constă în mai multe modele, de obicei autoturisme, dar F-150 a făcut o excepție datorită unui set de modificări. Varianta 2018 a lui Ford F-150 Police Responder a fost clasificată drept „pursuit rated”, ceea ce marchează o premieră pentru acest segment.

Din fericire, pursuit-rated nu înseamnă mai nimic în România, iar incidentele de acest gen sunt rare la noi. În SUA, lucurile nu sunt la fel de liniștite, așa că sunt necesare mașini de poliție care să atingă 160 km/h repede și fără să-și dea duhul după multe minute în acest regim.

Secretul este un motor V6 EcoBoost de 3.5 litri, care livrează 375 CP celor patru roți printr-o transmisie automată cu zece trepte, dezvoltată împreună cu General Motors, rivalii tradiționali ai lui Ford pentru care s-a făcut o excepție în numele reducerii costurilor și a creșterii profiturilor.

Previous post

BMW X3 va fi primul SUV electric al mărcii și vine în 2020

Next post

Red Bull Romaniacs 2017: Alfredo Gomez încheie prologul pe locul I

No Comment

Leave a reply