Home»Noutati»Ford EcoSport va fi fabricat în Craiova, B-Max se retrage

Ford EcoSport va fi fabricat în Craiova, B-Max se retrage

0
Shares
Pinterest Google+

Ford EcoSport va lua locul lui B-Max în fabrica Ovalului Albastru din Craiova.

Americanii au decis să renunțe la monovolumul polivalent de clasă mică din cauza vânzărilor slabe, dar fabrica din Bănie va supraviețui cu ajutorul unui crossover. Acesta din urmă are scopul să spele păcatele lui B-Max în clasamentele de vânzări, lucru care ar trebui să se întâmple rapid pentru a demonstra conducerii că a luat o decizie corectă.

B-Max iese din producție în Septembrie 2017, așa că oamenii care își doresc neapărat unul ar trebui să se grăbească. Toate modelele Ford EcoSport care vor fi produse la Craiova vor ajunge în Europa, pe când Americanii vor primi automobile fabricate în India, la uzina din Chennai.

Lansarea lui EcoSport în producție va aduce și angajări noi la facilitatea de pe strada Henry Ford din Craiova. Șapte sute de oameni sunt necesari pentru a atinge obiectivele de producție, așa că aceasta ar putea fi șansa ta să intri în industria auto dacă stai prin apropiere și ești genul de om care se ține de treabă în fiecare zi în care este de serviciu.

Doar 500 din cei 700 de angajați noi de la Ford vor construi modelul EcoSport, pe când ceilalți 200 vor fabrica motoare EcoBoost. Aproximativ 1.700 de oameni ar trebui să fie angajați la această uzină până la finele anului.

Previous post

100 de concurenți s-au întrecut la Corb Adventure Days în Târgoviște

Next post

Renault-Nissan devine cel mai mare producător auto din lume

No Comment

Leave a reply