Home»Noutati»Auto»Facelift pentru Toyota Land Cruiser V8, in 2012

Facelift pentru Toyota Land Cruiser V8, in 2012

0
Shares
Pinterest Google+

Desi nu simtea neaparat nevoia unor imbunatatiri avand in vedere gradul de performanta si confort pe care varful gamei 4×4 Toyota il oferea, iata ca japonezii au aplicat cateva retusuri pentru a face din V8 nu doar un model hi-class, ci si unul longeviv.

Versiunea pentru 2012, ce a fost prezentata de curand, aduce unele schimbari stilistice la exterior, o ergonomie imbunatatita la interior, dar si citeva upgrade-uri tehnologice destinate cresterii manevrabilitatii si performantelor in teren accidentat.

Directia beneficiaza de sistemul Flow Control si, a fost introdus ca o premiera mondiala, sistemul Turn-Assist, pentru a spori comportamentul in viraje. Sistemul Crawl Control dispune acum de sapte trepte de setare in ceea ce priveste viteza de abordare a obstacolelor. Au fost introduse sistemele Multi-terrain Select, cu cinci setari pentru diverse situatii off-road si Multi-terrain Monitor ce ofera o vizibilitate de 360 grade cu ajutorul unui sistem de patru camere video cu unghi larg.

Toyota Touch Pro este un sistem multimedia si navigatie cu comanda vocala, Bluetooth si sistem video pentru marsarier. Noi dotari premium imbunatatesc confortul, iar aici vorbim de volan incalzit si scaune fata cu sistem de racire si incalzire. Au fost introduse jante de dimensiuni mai mari (20 inch) si faruri bi-xenon. Motorul V8 de 4.5 litri a fost revizuit doar pentru a se conforma normelor Euro 5.

Previous post

Calendar competitional 2012

Next post

Sherpa, Humvee-ul francez

No Comment

Leave a reply